BAKIN NEDEN İSTİFA ETMİŞ...

İYİ Parti Yomra Kurucu İlçe Başkanı Gündoğdu İskender, partisinden istifa ederek, İbrahim Sağıroğlu destek vereceklerini söyledi.

KARDEŞLİK VE HUZUR İÇİN İSTİFA ETMİŞ

Yomra’da belediye başkanlığı seçimleri kızıştı. Yomra’da tüm kesimleri kucaklayan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’ı kişisel hesap yapmakla suçlayan İYİ Parti Yomra Kurucu İlçe Başkanı Gündoğdu İskender, ilçenin huzuru ve kardeşlik için Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na destek vereceklerini ifade etti.

KURUCU BAŞKAN SİYASİ BASKILARI REDDETTİ

Siyasi baskı yüzünden partisini terk ettiği iddialarına cevap veren İYİ Parti Yomra Kurucu İlçe Başkanı Gündoğdu İskender, 7 kişi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İskender, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Bıyık’ı kişisel hesaplar yapmakla suçladı. Kardeşlik ve huzuru bozacak propagandanın içerisinde olmak istemediklerini belirten Gündoğdu İskender, “Gördüğümüz lüzum üzerine çirkef siyasetin içinde olamamak için arkadaşlarımızla birlikte istifa ediyoruz” dedi. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun ilçeye kazındırdığı özel ve devlet yatırımlarının ortada olduğunu belirten Gündoğdu İskender, “Makam kapısı ardına kadar açık olan, telefonu 24 saat açık olan ve sıkıntıları çözen bir başkanımızın arkasındayız” diye konuştu.

DESTEK VERECEKLER AK PARTİYE GEÇMEYECEKLER

Basın açıklamasının ardından Gündoğdu İskender gazetecilerin sorularını cevapladı. İskender, siyası baskı görüp görmediği konusundaki soruya, “Siyasi baskı tek taraflı olur. Bu kadar arkadaşı buraya toplayamam. Bir kişiye olur” diye cevap verdi.

Yomra’daki inşaatlarınızda ruhsat alamadığınız sıkıntısı konuşuluyor, doğrumu? Şeklindeki soruya Gündoğdu İskender, “İnşaat başlarken ruhsat alınır. Ben ruhsatlarımı aldım2 diye cevapladı. Gündoğdu İskender, gördüğünüz lüzum nedir?, Mustafa Bıyık’ın kişisel ne hesabı nelerdir? Huzuru kim bozacak şeklindeki sorulara, “Ben sahada görüyorum. Seçim kazanmak için kişisel hesabı olduğunu izliyorum” dedi.

İbrahim bey kaybetti, şeklinde yorumlar yapılıyor.  Siz İbrahim beye katkı sağlayabilecek misiniz? şeklindeki soruya, “Ben bunun cevabını üç kere verdim. Bunu Yomra halkı belirleyecek” diye cevap veren Gündoğdu İskender, önceki yönetim kurulu olarak 17 kişi istifa ettiklerini söyledi.  

Başka bir partiye geçecek misiniz? sorusuna “Hayır” yanıtı veren Gündoğdu İskender, İbrahim Sağıroğlu’nu destek vermek AK Partiye geçmek anlamını taşımıyor mu? şeklindeki soruya ise, “Yerelde biz farklı düşünüyoruz. Yerel ile geneli karıştırmayın. Yerel ayrı genel ayrı2 diye cevapladı. Bu arada Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun danışman olarak yanında çalıştırdığı kişiyi basın toplantısına gözlemci olarak gönderdiği ve basın toplantısı ücreti olan 100 TL'yi ödediği görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özlem 5 yıl önce

İyi korkutmuşlar seni ya bu nasıl bir açıklama yıllardır ne yapılmış ki bundan sonra ne yapılacak tehtit edildim korktum istifa ettim diyemiyor sunuzda çürük elmaların başlarda kendilerini belli etmesi iyi yolda inenler partiye hiçbir şekilde iyiliği dokunmayan insanlardir bir hile dönmezse secim sonucunda iyi parti kazanacak herşey yoluna girecek 24 saat telefonu açık ve belediye kapısı açık ama kimlere açık kime yardımlar ediliyor bunlar da incelenmesi lazım Sağıroğlu yıllardır sadece kendine çalıştı bu açık ve net ortadadır