BEYAZ KOD VERDİ ŞİKÂYETÇİ OLDU

Trabzon’da önceki gün doktora yönelik bir şiddet olayı daha gerçekleşti. Hakarete uğradığını ileri süren doktor, beyaz kod vererek yardım istedi. İlaç yazdırmak üzere hastaneye geldiğini belirlenen kadın hasta gözaltına alındı.
İLAÇLARI KULLANMADI
Vakfıkebir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran Nihal Ö.K., grip olduğunu belirterek doktorun kendisine iğne yazmasını istedi. Sistemde kendisine ilaç yazıldığını gören Doktor Büşra Yolcu, hastadan ilaçları kullanmasını istedi. Bu duruma sinirlenen Nihal Ö.K., doktordan kendisine iğne yazmasını tekrarladı. Doktor, ilaçları bitirmeden yeniden ilaç yazamayacağını söyledi. Bunun üzerine, hasta ile doktor arasında tartışma çıktı. 
POLİSTEN YARDIM İSTEDİ
İğne yazdırmakta ısrar eden hasta ile doktor arasında çıkan tartışma büyüdü. Beyaz kod vererek, hastane polisinden yardım isteyen Doktor Büşra Yolcu, hakarete uğradığını ileri sürerek şikâyetçi oldu. Polis tarafından ifadesine başvurulan Nihal Ö.K., hakaret etmediğini belirterek,  hastalıktan kurtulmak için iğne yazdırmak istediğini söyledi. Nihal Ö.K. hakkında hakaret iddiasıyla soruşturma başlatıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.