BİR GECELİK KAÇAMAK KARAKOLDA BİTTİ...

BİR GECELİK KAÇAMAK KARAKOLDA BİTTİ... POLİSİ GÖREN HAYAT KADINI GURBETÇİDEN ALDIĞI PARAYI YUTTU

Enis Yıldrım

Trabzon'da restoranda tanıştığı A.A. adlı kadınla ile bir gece geçirmek isteyen gurbetçi E.İ., otel odasında şiddet görünce polisi aradı. Otele polis gelince hayat kadını olduğu iddia edilen A.A., E.İ.'den aldığ 250 euro'yu yuttu.

EĞLENDİLER OTELE GİTTİLER

Fransa'da yaşayan E.İ. adlı kişi tatil için geldiği Trabzon'da gittiği restoranda A.A. adlı kadın ile tanıştı.. E.İ. hayat kadını olduğu iddia edilen A.A. adlı kadın ile 250 euro karşılığında sabah kadar birlikte olmak için anlaştı. Çift birlikte daha sonra eğlenmek üzere bara gitti. Bir süre barda eğlenen ikili araçla otelin yolunu tuttu.Barda parasının kaybolduğunu ifade eden E.İ., parayı arabada bulunca, ikili arasından tartışma çıktı.  Odaya giren E.İ. ile A.A. arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. İkili arasında çıkan arbede büyüdü ve otele polis çağırıldı. 

"250 EURO PARAMI YUTTTU" 

Doktor raporu alan E.İ.,  elini ısıran, kendisine tekme atan ve parasını yuttuğunu ileri sürdüğü  A.A. adlı kadından şikayetçi oldu.Fransa'dan geldiğini belirten E.İ, "250 euro için anlaştık.Bara gidip eğlendik. Paramın kaybolduğunu fark ettim ve garsonlara söyledi. Sonra bardan çıkıp arabaya bindik. Araçtaki konsolda parayı gösterdi. 'İnsanlara niye iftira atıyorsun' dedikten sonra tartışmaya başladık.Otel odasından tartışma devam etti. Bir süre sonra tartışma bitti. Parayı peşin istedi. Çıkışta vereceğimi söyledim.Sonra parayı cebimdeki cüzdandan aldı.Bu sırada kahve yaptım, içmeye başladık. Sonr abana , 'Adammısın insanlara iftira atıyorsun, erkek değilmisin' diyerek hakaret etti. Bende kahveyi bırakmasını 250 eoru'nun 50 euro'sun alıp gitmesini istedim. Üzerime saldırmaya çalıştı. Arkasındna bana vurmasın diye ellerini tutunca elimi ısırdı. Bağırdığı için polis geldi. % adet 50 euro kağıt parayı ağzına attı ve yuttu. Telefonla birilerini arayarak polisi aradım diye, beni tehdit etti "dedi. Otel odasında E.İ.'nin kahveyi üzerine döktüğünü belirten A.A. adlı kadın, "Araçta parayı bulunca beni suçladı. Gece kalamayacağı söyleyince, 'Bu erkekmiş polis çağırın' dedi. Bana arkadan sarılınca elini sırıdım. Kendisinden para aldığımı söylüyor. Fakat ben para almadım. 'Seni Trabzon'a sokmam' diye beni tehdit etti"dedi. 

ŞİKAYETÇİ OLDU, FRANSA'YA DÖNDÜ

Yaşanan olayın ardından E.İ. adlı kişi Fransa'ya döndü. Soruşturmayı tamamlayan savcı, A.A. hakkında basit yaralama suçundan 4 aydan bir yıla kadar hapis istedi. Savcı hazırladığı iddianmeyi asliye ceza mahkemesine gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.