Cepteki numara katili yakalattı

Jandarma Taksiciyi Sorguya Aldı
Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi’nde 25 Eylül 2018 tarihinde öldürülen Yıldıray Şimşek’in katili olduğu iddia edilen Muhammet K.’yı maktulun cebindeki iki telefon numarasının yakalattığı ortaya çıktı. Duygulu mahallesinde yol kenarında cesedi jandarma tarafından bulunan Yıldıray Şimşek’in cebinden Arzu 507 54.. ve taksi Burhan 531344 ...yazılı birer not bulan jandarma, kısa sürede ulaştığı Burhan adlı taksi şoförünü sorguya aldı.
Taksicinin Telefonunu Kullanmış
Burhan Ç., maktulün yolda cep telefonunu isteyerek Arzu adlı bir kadını aradığını, kendisine yol tarif ettiğini ve Kozluca yakınlarında ise bıraktığını söyledi. Arzu K. adlı kadını bulan jandarma, cinayetin kadının eşi Muhammet K. tarafından işlediğini belirledi. Eşini rahatsız ettiği için elini kana buladığını ileri süren Muhammet K. hakkında haksız tahrik altında cinayeti işlediği gerekçesiyle 12 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.Beşikdüzü’ndeki cinayeti maktulün cebindeki notu bulan jandarma çözdü
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.