FİRARİ ŞÜPHELİ ARANIYOR

Önce Samsun'da sonra Trabzon'da iki ayrı cinayet işlediler

Trabzon’da öldürülen Şenol Keleş’in katilleri, Samsun’da da cinayet işlediği ortaya çıktı. Polis cinayet şüphelileriden birini yakaladı diğerini elinden kaçırdı. Şüpheliler yardım eden biri kadın üç kişi tutuklandı.

YOLUNU KESİP KURŞUN YAĞDIRDILAR

Trabzon’un Çaykara İlçesi Sultanmurat Yaylası’na ailesiyle birlikte pikniğe giden Şenol Keleş, etrafı rahatsız eden ve küfürlü konuştuğu iddia edilen iki kişiyi uyardı. Bu uyarılar karşısında sinirlenen iki kişiyle Şenol Keleş arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma çevredekilerin müdahalesiyle ise sona erdi. Bir süre sonra piknik alış verişi için kasaba gitmek isteyen Şenol Keleş’in önüne kesen iki saldırgan, genç adamı kurşun yağmuruna tuttu. Kanlar içerisinde kalan Şenol Keleş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

CİNAYETİ İŞLEDİLER ARAÇLA KAÇTILAR

Cinayetin ardından kaçan iki şüpheli için jandarma harekete geçti. Sahte kimlik kullandığı belirlenen Serkan T. ve Ahmet C. kaçtıkları aracı bir süre sonra terk ettiği belirlendi. Jandarma bölgesinde işlenen cinayete polis destek verdi. Jandarma olaydan sonra kaçan saldırganları ararken, iki cinayet şüphelisinin Samsun’un Canik ilçesinde bir kişiyi öldürdüğü bir kişiyi de yaraladığı ortaya çıktı.

CİNAYETTEN SONRA TRABZON'A KAÇMIŞLAR

Samsun’da işledikleri cinayetin ardından iki şüphelini Trabzon’a kaçtığı, Trabzon’daki cinayetten sonra yeniden Samsun’a döndüğü belirlendi. Samsun'daki cinayetle ilgili Trabzon'da iki şüpheliye 'yardım ve yataklık ettiği' iddia edilen 1'i kadın 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Trabzon'daki işlemleri tamamlanan şüpheliler, İ.K., E.C. ve Ş.E.  sorgulanmak üzere Samsun’a götürüldü. Sorgusu tamamlanan üç şüpheli tutuklandı.

İKİ FİRARİDEN BİRİ SAMSUN’DA YAKALANDI

Samsun'da yaşanan olayın şüphelileri arsında yer alan E.C.D. adlı bir kişi tutuklanırken firari iki şüphelileri yakalamak için polis gece gündüz operasyon yaptı.  Sonunda Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Ahmet C. kıskıvrak yakalandı. Serkan T. ise kaçmayı başardı. Sosyal medya facebook hesabından meydan okuyan cinayet şüphelilerinden Ahmet C. herkesten helallik istedi. Bu arada Samsun’da yaşana cinayetin görüntülerine göre Ahmet C.’nin tabanca kullandığı ve ölen gence tabanca kabzası ile vurduğu, Serkan T.’nin ise pompalı tüfekle ölen gence ateş edip, tüfekle darp eden kişi olduğu iddia edildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonPolisSamsunCinayet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.