KADIN KAVGASINDA KÜREK SİLAH SAYILDI

Kadınların kavgada kullandığı kürek, savcı tarafından silah kabul edildi

Trabzon’da kadınlar arasında çıkan kavgada küreği silah kabul eden savcı, küreği kullanan kadına silahla kasten yaralama suçundan hapis cezası istedi.  

BAHÇEYE AKAN SU YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Akkaya Mahallesinde evinin önünde halı yıkayan Emine U., adlı kadın yıkadığı halıdan akan su komşusu ve akrabası olan Asiye U.’nun bahçesine aktı. Bahçeye akan kirli suyu gören Asiye U., suyu neden bahçesine akıttığı sordu. Bu sırada Emine U. ise Asiye U.’ya suyun akarını neden tıkadın diye sordu. İkili arasında tartışma çıktı. Bu sırada Emine U. eline geçirdiği kürekle Asiye U.’nun kafasına vurdu. Kafasından yaralanan genç kadın soluğu karakolda aldı.

SAVCI KÜREK KULLANAN KADINA HAPİS İSTEDİ

Yaralanan Asiye U. “Suyu neden bahçeme akıttığı sordum. Odun alırken gelip kafama kürekle vurdu” diyerek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Emine U. ise komşusu Asiye U.’nun akarı tıkadığını gördüğünü, nedeni sorduğunda ‘buranını ağası benim’ şeklinde kendisine cevap verdiğini belirterek, “Eşi ve kayınvalidesi bana hakaret etti. Eşi beni keserle kovaladı. Beni öldürmekle tehdit etti. Ben kimseye kürekle vurmadım” dedi. Soruşturmayı tamamlayan savcı, Emine U. hakkında silahla kasten yaralama suçundan 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis istedi. Emine U. asliye ceza mahkemesinde önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
KadınSavcıYaralama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.