KAVGADA GELİN KAYNANA KULLANDIĞI SİLAHA BAK

Kavga eden gelin ve kaynanaya silahla yaralamadan dava açıldı

Kayınvalide gelin kavgasında kullanılan vazo ve sehpa silah kabul edildi. Hem geline hem de kayınvalideye hapis istemiyle dava açıldı.

GELİN KAYNANA VE GÖRÜNCEYİ SUÇLADI

Trabzon’da meydana gelen olayda, eşiyle boşanma aşamasında olan A.K. adlı kadın, kayınvalidesinin evine gitti. Burada kayınvalide ile gelin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar kavga etti. Kavganın ardından gelin ve kaynana birbirinden şikayetçi oldu. Gülbaharhatun Polis Merkezinde ifade veren A.K., eşiyle konuşmak üzere kayınvalidesinin evine gittiğin belirterek, “Kayınvalidem ve görümcem saçlarım tutarak beni kapıdan içeri çekti. Kayınvalidem başıma vazo ile vurdu. Vazoyu kafamda kırıldı. Görümcem ise başıma vurdu. İkisini de iterek salona kaçtım. Arkamdan gelerek beni dövdüler. Bu sırada bayıldım. Eşim geldi, bizi ayırdı. Daha sonra polis geldi” dedi.  

KAYNANA VE GÖRÜNCE GELİNİ SUÇLADI

Gelininin oğlu hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ileri süren M.K. gelininin oğluna telefon açtığını ve hakaret ettiğini söyledi. Telefonda oğluna eve geleceğini söylediğini belirten M.K. “Gece kapı zili çaldı. Kapıyı açtım. Merdivenlerden koşarak kapı önüne geldi. Bende elime terlik alarak onu korkutmak istedim. Eve girdi vazoyu bana fırlattı. Tokat attı. Daha sonra çay sehpasını bana attı, ayağım kesildi. Kızımın dövmeye başlayınca saçlarından çekerek kımızı kurtarmaya çalıştım. Araya oğlum girdi, bizi ayırdı. Kavganın mağduru olan S.K ise ağabeyinin eşinin kendisine ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü.

GELİN KAYNANA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Karşılıklı şikayet üzerine başlatılan soruşturmada gelin A.K., hakaret ve silahla yaralamadan, kaynana M.K. ise silahla yaralamadan hakim karşısına çıkacak. Gelin A.K. hakkında 9 aydan 3.5 yıl kadar, kaynanana M.K. hakkında ise 6 aydan 1.5 yıla kadar istemiyle dava açıldı.

Anahtar Kelimeler:
CezaSilahVazoSehPa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105