Kuaförün ailesi ve çevresi negatif çıktı!

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde kadın kuaförü olan R.’nin koronavirüs testi pozitif çıktı. Kuaför R.’nin testinin pozitif çıkmasının ardından aile bireyleriyle ve iş yeri çalışanı toplam 18 kişiye de test yapıldığı öğrenilirken bu kişilerin hiçbirinin testinin pozitif çıkmadığı belirtild.

KUAFÖR KİMSEYE BULAŞTIRMADI

Trabzon’da koronavirüs testi pozitif çıkan ve işyeri çalışanlarıyla ailesine test uygulanan kuaför R.’nin kimseye virüs bulaştırmadı. Ailesi ve işyeri çalışanları dahil 18 kişiye test yapıldığı öğrenilen kuaför R.’nin virüsü nereden kaptığı belirlenemedi. Öte yandan kuaför R.’nin çalıştığı işyerinin açılmadan önce dezenfekte edildiği bilgisine ulaşıldı.Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden R.'nin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Bua arada bazı haber sitelerinde çıkan haberlerin aslını yansıtmadı ortaya çıktı. 

Anahtar Kelimeler:
KadınTESTSitePozitif
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
denizci 4 yıl önce

Erken gitmiş doktora, şükür kimseye bulaşmamış...

Avatar
doktor 4 yıl önce

Hangi haber doğru kafamız karıştı arkadaş