O ARTIK GÜLÜYOR

Burdur yakınlarında trafik kazası geçiren Trabzon Adliyesinde görevli zabıt kâtiplerinden Özlem Gökhan hayata tutundu. Gökhan,  Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir dizi ameliyat geçirdi. Kolunda ve ayağında kırıklar olduğu belirlenen Özlem Gökhan iki saat süren başarılı bir ameliyatın ardından gözlerini açti Hızlı iyileşen Özlem Gökhan’ı Allah oğluna bağışladı.

Amasya’dan Antalya’ya gitmekte olan Salih Cem Gökhan yönetimindeki 61 KV 033 plakalı araç Burdur’un Karamanlı ilçesi Bademli Mahallesi yakınlarında sabaha karşı saat 08. 30 sıralarında takla atmıştı Eşi Özlem Gökhan’ın memleketi Amasya’dan Antalya’ya tatile gitmekte olan Trabzon Adliyesinde görevli Salih Cem Gökhan ve çiftin 3 yaşındaki oğulları Ömer Gökhan kazadan hafif yaralı kurtulmuştu. Durumu ağır olan Özlem Gökhan ise ilk müdahalenin ardından Antalya’ya sevk edilmişti. Antalya’da tedavi altına alınan Özlem Gökhan’ın tedavisine Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediliyor. Artık yüzü gülen Gökhan, sevenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Sevilen çifti yakınları ve arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105