ÖLMEDEN ÖNCE TUTANAĞA İMZA ATMIŞ...

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde, hasta ziyaretine gelen iki kişi ile güvenlik görevlileri arasında çıkan arbedede kalp krizi geçiren Ali Kemal Sağlam'ın ifade tutanağını imzaladıktan sonra hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 

ARBEDE SONRASI KALP KRİZİ GEÇİRDİ

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nin acil servisi önünde 9 Eylül günü meydanan gelen olayda, yakınlarını ziyaret etmek isteyen M.U. (25) ve M.T. (25), adlı iki kişi tedavi yapılan alana girmek istedi. Birinin alkollü olduğu ortaya çıkan şüpheliler, içeri girmekte ısrar edince, hastanenin güvenlik görevlileri ile tartışmaya başladı. Şüpheliler ile güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışma, arbedeye dönüştü. Arbede sonrası acil servise dönen Ali Kemal Sağlam, göğsünü tutarak bir anda yere yığıldı. Yüzüstü yere düşen ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Sağlam'a acil servisteki doktorlar ilk müdahalede bulundu. Kalbi duran ve sağlık personeli müdahalesi ile kalbi yeniden çalıştırılan Sağlam, yoğun bakıma alındı. ​Sağlam kalp damarlarındaki daralma nedeniyle ameliyat edildi. Güvenlik görevlisinin kalp krizi geçirdiği anlar ile yaşanan arbede kameraya yansırken, gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TUTANAĞI İMZALADI, HAYATINI KAYBETTİ

Tedavi altına alınan ve görev yaptığı hastanede By pass olan Sağlam kısa bir süre sonra kendine geldi. KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı tarafından hasta yatağında ziyaret edilen Ali Kemal Sağlam'ın arbede sırasında iki şüpheliye müdahale eden diğer hastane güvenlik görevlilerinin verdiği ifade tutanağının altına açılan parafa imza attığı ortaya çıktı. Ali Kemal Sağlam olaydan 27 gün sonra tedavi gördüğü hastenede hayatını kaybetti. Soruşturmayı sürdüren savcının adli tıp raporunu beklediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.