RAPOR ALAMAYANCI DOKTORLARA HAKARET ETTİ

Trabzon’da bu sefer hemşire, kendisine rapor vermeyen doktorlara hakaret ettiği gerekçesiyle karakolluk oldu. 

GECE NÖBET TUTMAMAK İÇİN RAPOR İSTEDİ 

Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrehasi Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan 40 yaşındaki Şafak B., işitme engelli olduğunu protez kullandığını belirterek gece nöbet tutmamak için rapor almak üzere Kanunu Eğitim Araştırma Hastanesi Numune Yerleşkesi Sağlık Kurulu’na başvurdu. KBB Uzmanı Doktor Ayla İslamoğlu, hemşirenin kullandığı protezin gece nöbet tutmasına engel olmadığı görüşünü, diğer kurul üyeleri ile paylaştı. Dr. İslamoğlu’nun kurul üyelerine cihazın nöbet tutmaya engele olmadığını söylediğini duyan Hemşire Şafak B., öfkeden deliye döndü. 

DOKTORLAR HEMŞİREDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Rapor alamayacağını anlayan hemşire kurulda görev yapan Ayla İslamoğlu, Mustafa Necdet Arı ve Seyhan Bilgi Keskin’e yönelik, “Allah’ınız yok mu?, Ben bunla nasıl nöbet tutayım. İnşallah elime düşersiniz, o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sırtınızdan geçiniyorsunuz. Allah belanızı versin” şeklinde hakarette bulunduğu iddia edildi. Doktorların şikayeti üzerine ifadesi alınan hemşire hakkındaki iddiaları reddetti. Hemşire hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde kamu görevlisine görevinden ötürü hakaret iddiasıyla iddianame hazırlandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.