Sağıroğlu'na Demiciler'den cevap var...

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, rakibi İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’ın köyünden bir grup gencin kendisine destek ziyaretine geldiği yönündeki haber ce fotoğraf sosyal medya hesaplarından paylaşılınca, Bıyık taraftarı olan gençler de daha kalabalık bir fotoğrafla Sağıroğlu’na cevap verdi.

YAKIŞMAYAN HAREKETLER BUNLAR..

Yomra’da Cumhur İttifakı’nın adayı Sağıroğlu ile Millet İttifakı’nın adayı Bıyık arasındaki rekabet zaman zaman yerini yakışıksız hareketlere bırakıyor.  AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda mevcut başkan olan İbrahim Sağıroğlu, rakibi İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Bıyık’ın köyünden bir grup genci makamına davet etti.  Bıyık'ın köyünden kendisini ziyarete gelen gençlerle fotoğraf çektiren Sağıoğlu ve yakın arkadaşları, bu fotoğrafları sosoyla medya hesabondan yayınlaerak Bıyık'a mesaj gönderdi. Bunun üzerine harekete geçen Demirciler köyünden bir grup genç ise Bıyık ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, Başkan Sağıroğlu’na cevap verdi. Bıyık taraftarı gençlerin paylaştığı fotoğraftaki kalabalık dikkat çekerken; Yomra’da Bıyık'ın varlığının korkuya neden olduğu gün yüzüne çıkmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mihraç atasoy 5 yıl önce

Sağıroğlunun davet ettiği değilde sağıroğlunun karşısına demirciler köyü gençleri diye çıkarılan kendini genç hissedenler tamamen bir oyun kurbanıdır kukla rolüne bürünmüşlerdir kullanılmışlardır