Sevgiliye çıplak fotoğraflarıyla kirli tuzak!

ŞANTAJIN BÖYLESİ

"Yatsı ezanına kadar süren var"

Sosyal medya facebook üzerinden tanıştığı sevgilisinin çıplak fotoğraflarını zengin erkeklere atarak, erkeklerde çıplak fotoğraf alıp şantaj yapan genç adam, sevgilisinin şikayeti üzerine yakalandı. 

SOSYAL MEDTADAN TANIŞTILAR  Lynda Brahımı 

Trabzon'da yaşayan Cezayir vatamdaşı olan  L.B.(33) sosyal medya facebook sitesinden Filistin'li A.A. ile tanıştı. Bir süre arkadaşlığın ardından sevgili olan ikili İstanbul'a yerleşti. İstanbul'da bir ay birlikte yaşayan L.B. ve A.A. Trabzon'a döndü. Kaşüstü Mahallesinde birlkte yaşadığı genç kızın çıplak fotoğraflarını çeken A.A., fotoğrafları zengin erkeklere göndererek, erkeklerden de çıplak fotoğraflarını istedi. A.A. (26) Erkeklerden aldığı çıplak fotoğraflarla şantaj yapmaya başladı. Sevgilisinin erkekelere şantaj yaptığı öğrenen L.B. bu duruma itiraz etti. Evi terk eden L.B.'yi tehdit eden A.A,  eve dönmemesi halinde çıplak fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayacağını ve ailesine göndereceğini söyledi. Görüntüleri genç kızın ailesi göndermekte tehdit eden A.A., L.B.'ye yatsı ezanında kadar süre verdi. Bunun üzerine genç kız soluğu savcılıkta aldı.  L.B., ‘Kendisine ait müstehcen fotoğrafları’ kullanan sevgilisi A. A. hakkında suç duyurusunda bulundu.  

STEHCEN FOTOĞRAFLARI ERKEKLERE GÖNDERİP… 
İfadesinde sevgilisinin kendisine ait  müstehcen görüntülerini çekip bu görüntüleri zengin erkeklere gönderdiğini öğrendiğini ifade eden L.B., sevgilisinin bu görüntüler karşılığında erkeklerden de müstehcen fotoğraflar elde ettiğini belirtti. L.B., sevgilisi A.A.’nın erkeklerden elde ettiği bu fotoğraflarla şantaj yaparak para aldığını ileri sürdü. Birlikte yaşadıkları evden ayrılmak istediğini dile getiren L. B., sevgilisinin bu kez de kendisinin müstehcen fotoğrafları sosyal medyaya atmak ve ailesine göndermekle’ tehdit ettiğini iddia etti. L.B.’nin şikayeti sonrasında başlatılan soruşturmada A. A.’nın cep telefonu incelemeye altına alındı. İkilinin arasında geçen telefon görüşmesinin yapılan çözümünde, A.A.’nın L. B.’ye hitaben, “Allah üzerine yemin ediyorum ki, 5 saat zamanın var. Eğer eve geri dönmezsen bütün fotoğraflarını ve videolarını kardeşine, aile bireylerine göndereceğim. Yatsı ezanına kadar süren var” dediği soruşturma dosyasında yer aldı. A.A.’nın cep telefonunda bilirkişi tarafından yapılan incelemede ise L.B.'nin görüntülerini yanı sıra ‘çocuk pornosu’ da olduğu tespit edildi.

SAVCI CEZALANDIRILMASINI TALEP ETTİ
A. A., üzerine atılı suçlamaları kabul etmedi. Cumhuriyet Savcısı, A.A.’nın, ‘Çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak, nakletmek, ihraç etmek ve şantaj eylemlerinden ötürü cezalandırılmasını istedi. 3 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan A.A. asliye ceza mehkemesinde iki ayrı suçtan yargılananacak olan A.A.'nın 3 yıldan 8 yıla kadar hapsi ve 10 bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırlması talep edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.