Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı TİSKİ İnsan Hakları Daire Başkanlığı görevinden alınarak sürgün edilen B.S. adlı kadının eşi H.S., TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ı  yumrukladı.

HİZMET BİNASI ÖNÜNDE KAVGA

Trabzon İçme Suyu Kanalizasyon İdaresi (TİSKi) Genel Müdürü Ali Tekataş, dün sabah saat 10.30 sıralarında hizmet binası önünde H.S. adlı bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı. TİSKİ’de görevden alınan İnsan Hakları Daire Başkanı ve AK Parti Merkez İlçe Kurucu Kadın Kolları Başkanı B.S.’nin eşi olduğu öğrenilen H.S. tarafından yumruklandığını iddia eden Ali Tekataş, kendisine saldırdığını ileri sürdüğü kişi hakkında polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine H.S. adlı kişi gözaltına alındı.

İFADE VERDİ SERBEST KALDI

Kasten yaralama iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan H.S., eşinin sık sık yerinin değiştirildiğini ve psikolojisinin bozulduğu belirterek, genel müdürle konuşmaya gittiği ve sinirlerine hakim olmadığını söyledi. H.S., “Bir yumruk attım. O da benim kafama vurdu. Benden ondan şikayetçiyim” dedi. Ali Tekataş ise H.S.’nin kendisine saldırdığını ve yumrukladığını belirterek şikayetçi olduğunu söyledi. Taksim polis merkezinde ifade veren taraftarlar daha sonra karakoldan ayrıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma tüm hızıyla sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
PolisSabahTiski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali sali 4 yıl önce

Bu tokat birde sandıkta oy olarak biz teşkilat adamları ola-rak murat zorluogluna aday gösterilmesi durumunda vurulacak secimi trabzonda biz kendımize bile bile kaybettirecegiz çünkü genel merkez artık ipin ucunu kaçırdı nezaman kı yerli ve milli bir trabzonlu büyükşehire aday gösterilir o zamana düzelir büyükşehir orhan gtti başımıza bumu gelecekti orhani arar olduk bu rezillik nedir