4 aylık hamile Fahriye Evcen ev hali ile mest etti!

Dünya tatlısı köpeği Fahriye Evcen'in belirginleşen karnına yattı!

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alıyor. Evliliklerini Karan adını verdikleri oğullarıyla taçlandıran Özçivit ailesi, şimdilerde ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. 4 aylık hamile olan Fahriye Evcen'in bebeğinin cinsiyeti erkek olarak açıklanmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Fahriye Evcen son olarak muhteşem evlerinin bahçesinden paylaşımda bulunmuştu. Oğlu Karan ile bahçe keyfi yapan Fahriye Evcen'in sıfır makyaj halleri hayran bırakmıştı. Doğal güzelliğiyle mest eden Fahriye Evcen'den yeni poz geldi. Güzel oyuncu bu defa dünya tatlısı köpeği ile pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. İşte Fahriye Evcen'in belirginleşen karnına yatan köpeği ile sevimli karesi...Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Evliliklerini Karan adını verdikleri oğullarıyla taçlandıran Özçivit ailesi, şimdilerde ikinci çocuk heyecanı yaşıyor.

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle düşman çatlatıyor.4 aylık hamile olan Fahriye Evcen'in bebeğinin cinsiyeti erkek olarak açıklanmıştı.Sosyal medyayı aktif kullanan Fahriye Evcen son olarak muhteşem evlerinin bahçesinden paylaşımda bulunmuştu.Oğlu Karan ile bahçe keyfi yapan Fahriye Evcen'in sıfır makyaj halleri hayran bırakmıştı.Doğal güzelliğiyle mest eden Fahriye Evcen'den yeni poz geldi.Güzel oyuncu bu defa dünya tatlısı köpeği ile pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

4 aylık hamile Fahriye Evcen ev hali ile mest etti! Dünya tatlısı köpeği Fahriye Evcen'in belirginleşen karnına yattı!

İşte Fahriye Evcen'in belirginleşen karnına yatan köpeği ile sevimli karesi...Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin süper lüks villası...

Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile bahçe keyfi sosyal medyanın konuşulanlarından oldu.Evinin manzarasını da paylaşan Fahriye Evcen makyajsız hali ile övgüleri topladı.Oğlu ile güzel havanın keyfini çıkaran Evcen, yayınladığı video ile hayranlarıyla buluştu.Bebeğine kavuşacağı günü iple çeken Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde tekne pozu ile belirginleşen karnını ilk kez paylaşmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.