Muhabirlere sinirlendi
Bodrum'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak aracını üzerine sürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Dilan Çıtak, bu kez sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme geldi. Bikinili pozları magazin sayfalarında yer alan ünlü isim, fotoğraflarını görünce dikkat çeken bir hamlede bulundu.
İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, son günlerde sık sık gündeme geliyor. İstanbul Havalimanı’nda yüksek sesle konuştuğu gerekçesiyle uyarılan Çıtak, vatandaşlarla yaşadığı tartışmanın ardından karakolluk olmuştu. Ünlü isim, daha önce bir hostesle yaşadığı kavga ile de kamuoyunun dikkatini çekmişti.Son olarak olayların kadını Bodrum'da aracını polisin üzerine sürünce gözaltına alındı.
Babası İbrahim Tatlıses ile de küs olan Dilan Çıtak son iki yılda 3 kez karakolluk oldu.
Yaşananlar sonrası Bodrum'da tatiline devam eden şarkıcı Dilan Çıtak'ın, denizden çıkarken bikinili görüntülendiğini fark eden arkadaşları havlularla yardımına koştu. Ancak havlulu tedbir işe yaramadı. Ve bikinili görüntülenmekten kurtulamadı.
Çıtak bu kez magazin muhabirlerinin çektiği fotoğraflara kızdı.
Kendisinin daha kilolu halini photoshopta yapan Çıtak, 'Öyle yetmez ya gerçek fotoğraflarımı paylaşmamanız beni üzer" dedi.