Ayça Çağla Altunkaya hamile! Acun Ilıcalı 5. kez baba oluyor! İşte bebeğin cinsiyeti...

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'na olan benzerliğiyle dikkat çeken Ayça Çağla Altunkaya ile uzun süredir aşk yaşıyor.

Acun Ilıcalı ve hemşire sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan sürpriz haber geldi. Acun Ilıcalı ile arasında 30 yaş fark bulunan Ayça Çağla Altunkaya hamile. 4 kızı bulunan 53 yaşındaki Acun Ilıcalı, 5. kez baba olmaya hazırlanıyor.

Ilıcalı bu kez, farklı bir babalık duygusu tadacakmış. Çünkü dört kızından sonra ilk kez erkek babası olacak.​​​​​​​Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan kısa süre sonra gizemli bir genç kadınla görüntülenmişti. Ardından Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'na olan benzerliğiyle dikkat çeken Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ayça Çağla'nın Şeyma Subaşı'na olan benzerliği, hatta ve hatta aynı günde doğmuş olmaları bile çok konuşulmuştu.

3 yıla yakın süredir birlikte olan ünlü çift, ilişkilerini gözlerden uzak bir şekilde yaşamayı tercih ediyor.Acun Ilıcalı'nın yanından bir an bile ayrılmayan Ayça Çağla Altunkaya son günlerin en çok konuşulan isimlerden biri olarak öne çıkıyor.53 yaşındaki Acun Ilıcalı ve 1999 doğumlu hemşire sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan müjdeli haber geldi.

sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105