"Erkek parası yiyen kadınlardan nefret ediyorum"

İrem Derici Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde

İrem Derici, Bir Hülya Avşar Sohbeti programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, itiraflarıyla ve görüşleriyle gündeme yine oturmayı başardı.

hulya-avsar-ic

Hülya Avşar'a annesiyle ilgili itiraflarda bulunan şarkıcının işte o cümlesi:"Seni doğurcağıma 10 tane erkek doğurur futbol takımı kurardım."

İrem Derici Gökhan Fırat ile aşkını ilan etti - 1

Müziğ başlaması ve devam etmesiyle ilgili konuşan Derici: Programda bana dönmeseydiniz, ben müziğe devam etmeyebilirdim." dedi. Metin yazarlığına bile devam edebilirdim diyen şarkıcı Mustafa Sandal'ın neden bana dönmedin diye sorduğunu da itiraf etti.

"Rahatlatıyor"

Alkolün rahatlattığını itiraf eden Derici, Hülya Avşar'ın konserine sarhoş geldiğini söyledi. Yeme bozukluğuna psikiyatristin de iyi gelmediğini söyleyen Derici:" Dön dolaş aynı şey." dedi.

Hülya Avşar'dan sert yorum!

"Sen sakinleştin mi ki milleti eleştiriyorsun ?" diyen Avşar, şaşırttı. Derici ise biraz sakinleştiğini söyledi. Annesinin pinpirikli olduğunu söyleyen Derici, 5 yaşından beri annesiyle yalnız kaldığını ifade etti. Annesinin ise onu her yerde savunduğunu söyledi. 

Sesi ve oyunculuğu ile Hülya Avşar yıllardır kameralar önünde olan ünlülerden bir tanesi...

"Müzik her yerde yapılır"

İrem Derici babasıyla ilgili de itiraflarda bulunup sosyoloji okuyacaksın dedi bana ve müzik her yerde yapılır demişti diye ifade etti.  

Bugünün konusu ise Hülya Avşar'ın yanında çalışan kişilere sunduğu imkanlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.