FOX TV'nin ismi değişti! FOX TV'nin yeni adı ne oldu?

FOX TV'nin isim değişikliğigeçtiğimiz aylarda gündeme gelmişti. İşte FOX TV'nin yeni ismi belli oldu. Peki FOX TV'nin yeni adı ne oldu?FOX TV, isim ve logosunu değiştirerek yeni adını  belirledi. Bu değişiklik RTÜK Üyesi İlhan Taşcı tarafından duyuruldu ve RTÜK tarafından onaylandı.

FOX TV'nin Yeni İsmi Ne Oldu?

Fox Tv Isim Mi Değiştiriyor

Disney grubunun FOX'u satın alırken isim hakkını belli bir süreliğine alması nedeniyle, bu sürenin dolmasıyla birlikte Türkiye'de de popüler olan kanalın ismi değiştirildi. Yeni ismi "Now TV" olarak belirlenen kanal, logosunda da değişikliğe gitti.

Bu gelişmeyle ilgili bilgiyi paylaşan RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yaptı. Artık "Now TV" adıyla yayın yapacak olan kanal, izleyicilerine yeni bir marka ve içerik deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Anahtar Kelimeler:
FOX TVRTÜKNow TV
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.