Petek Dinçöz Evliliğe İlk Adımı Attı

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz 2014 yılında hayatını iş insanı Serkan Kodaloğlu ile birleştirmişti. Dinçöz'ün bu evliliğinden ise oğlu Aslan dünyaya gelmişti. Ancak Dinçöz ile Kodaloğlu boşanma kararı aldı. Dinçöz 8 yıllık evliliğini, geçen nisan ayında tek celsede bitirmişti. Boşanmasının ardından yeni bir aşka yelken açan Petek Dinçöz işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evlendi. Ünlü çifte tebrik mesajları yağdı.

İş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini nisan ayından bitiren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturdu.

2014 yılında hayatını iş insanı Serkan Kodaloğlu ile birleştiren Dinçöz'ün bu evliliğinden oğlu Aslan dünyaya gelmişti.Çiftin 8 yıllık evliliği, geçen nisan ayında tek celsede bitmişti.Boşandıktan sonra oğlu Aslan'ın eğitim hayatı için Amerika'ya yerleştiğini açıklayan Petek Dinçöz, Türkiye'ye dönmeye karar verdi.Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nikâh masasına oturdu.Petek Dinçöz evlendiğini sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımıyla duyurdu.Dinçöz paylaştığı gönderisine "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın" notunu düştüÖte yandan boşandıktan sonra Reza Zarrab'la aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Petek Dinçöz'e Zarrab'ın 700 bin dolara ev aldığı iddia ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde eşi Serkan Kodaloğlu'ndan geçtiğimiz haftalarda boşanan şarkıcı Petek Dinçöz oğlu İrfan Aslan'ı da yanına alarak Miami'ye taşındığını açıklamıştı. Bunun üzerine Dinçöz'ün Miami'de aldığı lüks ev tartışma konusu olmuştu. Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil, Petek Dinçöz'ün ABD'deki evinin görüntülerini yayınlamıştı. Serengil Petek Dinçöz'ün neredeyse 800 bin dolar olan paranın yüzde 20'sini peşin ödediğini söylemişti.

Öte ayndan 2014 yılında nikâh masasına oturduğu Petek Dinçöz'le sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Serkan Kodaloğlu da yeni bir aşka yelken açtı.

Petek Dinçöz ile 8 yıl süren evlilikleri geçtiğimiz günlerde tek celsede biten iş insanı Serkan Kodaloğlu, önceki gece Tarabya'daki bir mekanda, 2018 Best Model of the World birincisi olan Fas asıllı oyuncu Iman Casablanca ile baş başa yemek yerken görüntülendi.

Çıkışta flaşların patlamasıyla panik olan ikili, tekrar mekana geri döndü. Çalışanlar muhabirlerin görüntü almaması için seferber olsa da arka kapıdan kaçmaya çalışan ikili görüntülenmekten kurtulamadı.

"OĞLUMUZ İÇİN ANNE-BABA İLİŞKİMİZ DEVAM EDECEK"

Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile ayrılık haberini de sosyal medya hesabından duyurmuştu. Dinçöz, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle...

"MIAMI'YE YERLEŞMEYE KARARI ALDIM"

Öte yandan Petek Dinçöz, geçtiğimiz haftalarda da oğlu İrfan Aslan ile Miami'ye yerleştiğini açıklamıştı. Dinçöz, oğlu ile yeni evinin bahçesinde verdiği pozuna şu notu düşmüştü:

Herkese merhabalar... Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta 'PDFC' ailem, sonra siz değerli sevenlerim...Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim.Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt dışında devam etmesini istediğim için Miami'ye yerleşme kararı aldım.

Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler.

2. KEZ ANNELİK HEYECANIM YARIM KALDI"

2020 yılında ikinci kez anne olacağını duyuran Petek Dinçöz, kısa bir süre sonra bebeğini kaybetmişti.

Dinçöz, üzüntüsünü "Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan'ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın." sözleriyle dile getirmişti.

PETEK DİNÇÖZ KİMDİR ?

29.05.1980 İzmir doğumludur. Gerçek adı Didem Ezgü'dür.Zehra Süay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızlarıdır. Babasını çocukken kaybetmiştir. Necdet adında bir erkek kardeşi vardır.1999 yılından beri birlikte olduğu Uçankuş TV sahibi Can Tanrıyar'dan 12 Ocak 2008 yılında katıldığı Beyaz Show programında milyonların gözü önünde evlilik teklifi aldı ve dünyaevine girdi. Çiftin nikahını o dönemin RTÜK başkanı kıydı. Ardından çift Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yaptı.2010 yılında Tanrıyar'dan geçimsizlik nedeni ile olaylı bir şekilde boşandı. Dinçöz, Can Tanrıyar'dan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirterek 17 Nisan 2014 yılında Beyaz Tv / Söylemezsem Olmaz programına katılarak "beni bu adamdan kurtarın! beni kemerle dövüyor...'' diyerek yardım istemiştir.8 Temmuz 2014'te evlendiği ikinci eşi Serkan Kodaloğlu'ndan 2015 yılında İrfan Aslan adında bir oğlu olmuştur. 10 Ağustos 2020'de bir kız bebek beklediğini duyurdu. kinci kez anneliği bekleyen sanatçı bebeğini ''boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve tiroid hastalığı" sebebiyle kaybetti.Serkan Kodaloğlu ile 15 Mart 2022 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin müşterek çocukları İrfan Aslan Kodaloğlu'nun velayeti anne Petek Dinçöz'e verildi.

Anahtar Kelimeler:
Petek Dinçöz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.