Bakan Soylu: "Maçka’da Bir İşimiz Var Onu Da Tamamlayacağız"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte geldiği memleketi Trabzon’da önce halka seslendi ardından bayramlaştı.

"Maçka’da işimiz var onu tamamlayacağız"

Bakan Soylu konuşmasında Jandarma Genel Komutanı Çetin’in Maçka’da bitirmesi gereken bir işi olduğuna dikkat çekerek, "Jandarma Genel Komutanımızla Van’dan geliyoruz. Bana dedi ki 1 yıldır Güneydoğu’da ne kadar yer vardır gittik. Kato dağına çıktık, Namaz Dağına çıktık, Tendüreğe çıktık. Allah’ını seversen bu memleketin hiç denizi yok mu. Siz Trabzon’a gidiyorsunuz bizi tekrar buralarda bırakıyorsunuz. Ben de Trabzon’a gelip sizinle birlikte olmak istiyorum. Bir de Maçka’da bir işimiz var onu da tamamlayacağız dedi. Mesajı budur" diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.