BİZİM VEYSEL VİTESİ YÜKSELTTİ

ÇOCUKLUK HAYALİM

Tonya’ya hizmet etmenin çocukluk hayali olduğunu dile getiren Veysel Kurt, ‘Allah izin verirse çok yakın bir zamanda bu hayale tüm vatandaşlarımızın desteği ile beraber ulaşacağız’dedi. Vatandaşlar tarafından sürekli isminin ön plana çıkarılması kendisi için onur olduğunu da söyleyen Veysel Kurt, ‘En büyük projemiz vatandaşlarımızın gönlünde yer edinmektir’ dedi.

BİZİM VEYSEL’İ TONYA YARATTI

Bizim Veysel isminin Tonyalı vatandaşlar tarafından kendisine yakıştırıldığını ifade eden Kurt, ‘Bizim işimiz, Tonyalı vatandaşlarımız ile hemen her platformda birlikte hareket etmek ve bundan dolayı doğan sinerjinin Bizim Veysel’i doğurduğunu’ söyledi. ‘İnsanlarımız ile beraber vakit geçirmek, acılarında/ sevinçlerinde yanlarında olabilmek bambaşka bir duygu. Biz hiçbir karşılık beklemeden onların yanında olduk ve sonrasında da onların başlattığı akım ile beni, Tonya belediye başkan adaylığına layık gördüler. Her gönüldaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz vatandaşlarımız ile birlikte daha güçlü ve daha güzeliz’ ifadelerini kullandı.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Tonya belediye başkan adaylığının devam ettiğini dile getiren Veysel Kurt, ‘Bunu bizden vatandaşlarımız istedi dolayısıyla onların isteğini hiçbir şekilde geri çeviremeyiz. Bu nedenle sapmadan, vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz ve Allah’ın izni ile Mart ayında halkımız bu gururu bizlere yaşatacaktır’ dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR

‘Projesi yok diyenlere, beceremez diyenlere, kazanamaz diyenlere aldırış etmiyoruz. Biliyoruz ki kişi kendinden bilir işi misali konuşuyorlar. Asla polemik içerisinde olmayacak, asla gönül kırmayacağız. Projelerimiz hazırdır, hepsini tek tek adaylık başvurumuzu yaptığımızda açıklayacağız’ dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

‘Ben tek başıma bir şey ifade etmiyorum. Ben Tonya’yım, Tonya da ben. Ne bir gece rüyamda aday olduğumu görüp adayım dedim ne de bir beklenti içerisine girdim. Beni aday gösteren Tonya’nın her kesiminden vatandaşlarımız, beni aday gösteren köyde ki Ayşe teyze, Hasan amca.. Sizce halkın iradesinin karşısında kim durabilir? Herkese buradan sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum.’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.