'CAS'a gidiyor!'

Ahmet Metin Genç açıkladı! 'CAS'a gidiyor!'

Ortahisar Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den yeniden Ortahisar Belediye Başkan adayı gösterilen Ahmet Metin Genç, Akyazı Sırtında yer alan 61 metrelik bordo-mavi bayrağı göndere çekti.

Başkan Genç, şike mücadelesinde CAS’ta yapılacak duruşmaya gitmeyi düşündüğünü açıkladı. 

Genç, “Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Biz camiaları ötekileştirerek, üzerine basarak bir yere gelinemeyeceği ayan beyan ortaya çıktı. FIFA’sı, UEFA’sı tescilledi. Yakın zamanda CAS’ta yapılacak duruşmaya gitmeyi düşünüyorum. Hakkını hukukunu koruma anlamında, Trabzonspor’u, bütün siyasi münazaraların üzerinde tutarak, hangi manada hangi platformda hukukunu savunma adına ne yapılması gerekiyorsa hep beraberce hazır olduğumuzu bütün camiaya iletiyoruz.  Siirt’ten gelen bütün kardeşlerimize özellikle teşekkür ediyorum. Kardeşlik hukukumuzu geliştireceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.