CHP Trabzon'da devir teslim

CHP’nin yeni başkanı Ömer Hacısalihoğlu, görevi eski başkan Güzide Uzun’dan devraldı. Hacısalihoğlu, “Yeni yönetim anlayışı geçmişin muhasebesi değil geleceğin planlamasını yapan anlayışta olacak” dedi.  Devir teslim töreninde ilk olarak görevi devreden Güzide Uzun konuştu. Uzun, “Sizlerin huzurunda gönül rahatlığı ile devri yapacağım. Bu geçmişten günümüze gelen dayanışma ruhunu yaşatan insanlarız.  Ortadoğu Bataklığında evlatlarımızı şehit verirken CHP’liler olarak duruşumuz açık nettir. Bir birimizi daha çok sarılacağız, daha çok seveceğiz. Evlatlarımızın akıtan kanını barışla yıkamaya çalışacağız” dedi. 

GEÇMİŞİN MUHASEBESİ DEĞİL

İl Başkanlığı görevini devralan Ömer Hacısalihoğlu, “Yeni yönetim anlayışı geçmişin muhasebesi değil geleceğin planlamasını yapan anlayışta olacak. O gün orada söz verdiğimiz gibi ilkeli iradeli adil yönetim anlayışımız olaccak. Liyakattan ayrılmayacağız. Biz CHP’yiz ve her şeyi şefaffaf istiyoruz” dedi. Hacısalihoğlu:  “Trabzon ülkemizin önemli bir kalesidir. Maalesef AK Parti iktidarında Trabzon şehrimiz gereken önemi alamamış, seçim vaatleri ile oyalanmıştır. İşsizlik şehrimizin belini bükerken, liyakatsizlik ve iş bilmezlik kentimizin sorunlarına sorun katmıştır. Hizmet anlayışı rant anlayışına dönüşmüş, kapılar Trabzonluların adeta yüzüne kapanmıştır. Trabzonlular bu makus talihi kabul etmiyoruz, etmeyecek.  İşte biz bunun iin kadınlarımızla, gençlerimizle, örgütümüzle halkın iktidarı için Trabzon'da seferberlik ilan ediyoruz, ve başaracağız”  Geçmişte olduğu gibi yarın da CHP’nin çalışma programı, programlı olacak. Sadece kırsalı değil, Çaykara’nın ve Şalpazarı’nın en ucra köşesinde olacağız." 

AK PARTİ'Yİ SUÇLADI

Hacısalihoğlu, “İdlib’te kaybettiğimiz 33 canımız var. Ailelerine sabır, ülkemize metanet diliyorum. 1 Mart tezkeresinin meclisten geçmemesini sağlayan önceki Genel Başkanımız Deniz Baykal’ın ve tezkereye hayır diyen tüm milletvekillerin ne kadar haklı olduğunun göstergesidir. Orta Doğu bataklığına bile bile AK Parti zihniyeti sokmuştur.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şehitAk PartiChpGüzide
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.