Getirin idamı çıkartalım

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, idamın yasalaşması için en büyük sorumluluğun meclise düştüğünü belirtti. Başkan Kuvvetli, AK Parti ve MHP’ye seslendi. “Getirin idamı çıkaralım.” dedi.  İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, idamın yasalaşmasını istedi.  Bu konuda en büyük sorumluluğun meclise düştüğünü belirten Başkan Kuvvetli, AK Parti ve MHP’ye seslendi. Kuvvetli, “İYİ Parti olarak meclise verdiğimiz yasa teklifleri, araştırma ve soruşturma önergelerine ret oyu veriliyor. Dolayısıyla idam konusunda top AK Parti ve ortağı MHP'de. İdamı meclise getirin grubumuz olarak biz destek verelim.” dedi.

İDAMI MECLİSE GETİRİN

 Bazı suçlardan dolayı idamın yasalaşmasının artık kaçınılmaz olduğunu belirten Başkan Kuvvetli, “Son zamanlarda insan kanını donduran vahim olaylar toplumdaki idamın yasalaşması talebini artırmıştır. Bunun içi en büyük sorumluluk mecliste sayısal çoğunluğu Sayın Erdoğan’ın lideri olduğu AK Parti ve ortağı MHP'dedir. İYİ parti olarak, AK Parti ve MHP'den talebimiz odur ki; idamı meclise getirin grubumuz olarak biz destek verelim.” biçiminde konuştu.

“GRUBUMUZ OLARAK BİZ DESTEK VERELİM”

“İdam için, İYİ parti olarak siz niye kanun teklifi vermiyorsunuz” diye bir sorunun vatandaşın aklına gelebileceğini belirten Başkan Kuvvetli, meclise niye getiremediklerinin gerekçesini açıkladı. Başkan Kuvvetli, “İYİ Parti olarak meclise verdiğimiz yasa teklifleri, araştırma ve soruşturma önergelerine ret oyu veriliyor. Dolayısıyla idam konusunda top AK Parti ve ortağı MHP'de. Hadi bakalım topu taca atmadan şunu meclise getirin de çocuk istismarcıları, kadın cinayeti işleyenleri; Asker, Polis, Korucu ve vatandaşımızı bomba ve kurşun sıkarak ölümlerine sebep olan caniler için idam yolu açılsın.” diye konuştu.

Filiz YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
MHPAk PartiIyi PartiIdam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.