HAİNLERİN YENİ PLANLARI ORTAYA ÇIKTI.

EMNİYET YENİ PLANLARI DEŞİFRE ETTİ
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, cezaevlerinde tutuklu ve hükümlü olarak bulunan FETÖ/PDY üyelerinin faaliyetlerine yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde yeni bilgilere ulaştı. Terör örgütü üyelerinin planladıkları eylem bilgilerini rapora dönüştürerek, İçişleri Bakanlığı ile paylaşıldı. Bakanlığın talimatı üzerine 81 kentte örgütün yeni faaliyetlerinin olup olmadığı mercek altına alındı ve cezaevleriyle bağlantılı olanların takibine başlandı. 
RÜYADA GÖRDÜKLERİNİ ANLATTILAR
Cezaevlerinde yapılan istihbarati çalışmalar çerçevesinde, tutuklu ve hükümlü FETÖ/PDY üyelerinin islam büyükleri ve peygamberlerin yer aldı sıra dışı ilahı kaynaklardan geldiklerine inandıkları patlamalar olacağı, savaş çıkacağı gibi nedenlerle cezaevlerinden çıkacaklarını müjdeleyen rüyalar gördüklerini ve birbirlerine anlattıkları belirtilen raporda, örgüt üyelerinin cezaevinden çıkış tarihini de konuştukları yer aldı. 
YAKINLARINDAN HABERLER GELMİŞ
Yakınlarından 15 Kasım 2018 tarihinde cezaevinden çıkacaklarına yönelik haber aldıklarını belirten örgüt üyelerinin birbirlerine notlar göndererek, ByLock kullanıcısı olup itirafçı olmayanların tahliye edildiklerini söylediği rapora geçti. Örgütün itirafçılığın önüne geçmek için bu yöntemi kullandığı rapor edilen örgüt üyelerinin cezaevlerinde, ‘Hepimiz bu yıl hayvanları keseceğiz', ‘İşaret beklemeyen neticeyi bekleyin', ‘Zam üsteni zam geliyor, evde bir şeyler bulunsun' ve ‘Kenara bolca erzak koyun, ne olur ne olmaz' gibi şifreli konuşmalar yaptıkları tespit edildi. 
SİYASİ PARTİLERE MEKTUP YAZDILAR
Cezaevlerinden siyasi parti liderlerine mektup yazdıkları belirlenen örgüt üyelerinin cezaevlerindeki fiziki koşullardan bahsettiklerini ve mağdur olduklarını anlattıklarına yer verilen raporda, AİHM ve AB baskısı ile darbe girişimindeki kişilerin serbest kalacağı yönünde birbirine haber verdiklerini rapora yansıdı. 
ERDOĞAN'A SUİSKAST PLANLIYORLAR
FETÖ/PDY üyelerinin bulundukları cezaevlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast planları yaptıkları rapora girdi. Erdoğan'ın uçağını düşürmeyi planladıkları belirlenen terör örgütü üyelerini 15 Kasım 2018 tarihini cezaevlerinden tahliye günü olarak ilan ettiğine raporda yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105