HAİNLİK BU...

Terör örgütlerine yönelik başarılı çalışmalar yürüten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ölümü bekleyen bu adam, CHP Trabzon Milletvekili adayı Hikmet Nuri Aydın… Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki görünce, çareyi o paylaşımı silmekte buldu. CHP’den Trabzon Milletvekili adayı olan Hikmet Nuri Aydın’ın bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkileri de beraberinde getirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun Helikopterine bende binecektim” sözlerinin yer aldığı bir görseli paylaşan Aydın, bu paylaşımın altına “Keşke binseydin, keşke” diye yazdı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Aydın, tepkilerin ardından paylaşımını silerken ekran görüntüsünü alan bir çok kişi ise Aydın’a sert sözlerle yüklendi. Bu isimlerden biri Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahattin Çebi diğeri ise Halil İbrahim Demirtaş oldu. Selahattin çebi sosyal medya hesabından ders niteliğinde bir paylaşım yaptı. Çebi, sosyal medya hesabına şunları yazdı: "Ülkesi ve milleti için ağır imtihanlar veren bir yiğidin ölüm yıldönümünde Trabzon'un evladı olarak teröristlere karşı destan yazan başka bir yiğidin ölümünü istemek”.

DEMİRTAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Nuri Aydın’ın yaptığı paylaşımı ekran görüntüsü yaparak paylaşan AK Parti İl Başkan yardımcısı Hali İbrahim Demirtaş, “Siz de ki bu düşmanlığı anlamak mümkün değil. Ve ben doktora gidiyorum, ben miyim geri zekalı yoksa siz mi? Bunu anlamam gerek. Bakanımız ne yapmış, Türk milletinin içinden geçenlere tercüman olmuş. Yasa dışı bütün örgütleri yerin dibine gömmüştür. Bu paylaşımı beğenenler bir insanın ölmesini istemek nasıl bir düşüncedir nasıl bir insanlıktır” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI REVİ'DEN AYDIN İÇİN SERT SÖZLER

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Aydın’ın yaptığı paylaşıma büyük tepki gösterdi.Söz konusu paylaşımların insani, vicdani ve siyasi ahlaka uymadığını ifade eden Başkan Revi "Kendisini siyasetçi sanan, kendisini toplumun her daim önünde gören, halkımızın iradesine saygı göstermeyip verdiği oyu her daim küçümseyen, halkımıza hakaret etmeyi kendisine şiar edinen siyaset sahnesinden çekilmek üzere olan bir grup maalesef hakaret etmeyi de büyük bir meziyet olarak görmektedir" dedi. Başkan Revi tepkisini şöyle sürdürdü: "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu bakan olmaktan, milletvekili olmaktan öte şehrimizin evladıdır, hemşehrimizdir. Terörle ilgili verdiği mücadeleden dolayı, terörden canı yanan partili partisiz herkesin gönlünde yer edinen bakanımız ile ilgili sosyal medya hesaplarından fütursuzca hakaret eden, sosyal medyayı sadece kin ve nefretlerini ortaya koymak için kullanan ve Trabzon’da hiçbir şekilde karşılığı bulunmayan bu şahsiyetleri ve onlara destek olanları şiddetle ve esefle kınıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.