İYİ PARTİ'DE DEPREM

İYİ Parti'de istifalar geldi.Bir grup partili yazılı açıklama yaparak isfialarını duyurdu. İşte o istifa açıklaması:

"Türk Milletinin Türk kimliğini bulma bilincini oluşturan ve Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ün ilke ve inkilâpları ışığında;Türkiye siyasi tarihinde, umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsü olarak Sayın Meral AKŞENER' in önderliğinde meşakkatli bir yola girdik.

25 Ekim 2017’de tek yürek olup, hep beraber güçlü Türkiye hayalimizi haykırdığımız o kutlu günde; “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedik. Bu öyküyü adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin öyküsü olarak tanımladık. Bir kutlu mücadelenin, bir büyük başarının öyküsü olarak gördük. 

Son ana kadar da milletimizden aldığımız güçle, yıllardır ülkemizdeki sorunları halının altına süpüren, suni gündemlerle, dedikodularla ve hatta iftiralarla milletin gerçeklerini görmezden gelen iktidara karşı inatla ve azimle çalışmalarımızı yürüttük. Partimizin bütün kurullarında verilen bütün görevleri hakkı ile yerine getirmeye çalıştık. 

Son genel seçimlerden sonra ve önümüzdeki yerel seçimler öncesinde partimizin kazanacak adayı desteklemek adına ortaya koyduğu iradeye sürekli sahip çıktık. Bu bağlamda sürekli ilkeli bir duruş sergilemeye çalıştık.

Gelinen noktada,  kazanacak adayı destekleme politikalarından uzaklaşıp, kaybettirmeyi kendine hedef koyan taraf olduğumuzu görüyoruz. Partimiz ile bizleri bir araya getiren siyasi ve politik gerekçelerin de artık kalmadığını, parti içi istişare sürecimizin sağlıklı yürümediğini gözlemliyoruz. 

Bu nedenlerden dolayı İYİ Parti’den istifa ediyoruz.

Şu çok iyi bilinmelidir ki; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarımıza daha büyük gayretle devam edeceğiz.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Bülent ARSLAN (28.dönem Milletvekili Adayı)
Mehmet Hacıahmetoğlu (Önceki dönem İl.Bşk.Vekili ve İl.Bşk.Adayı)
Osman Deliloğlu (Önceki dönem İl. Bşk.Yrd)
Celal BAYRAM (Önceki dönem İl.Bşk.Yrd)
İsmail Hakkı ATASOY (Önceki dönem il.Bşk.Yrd)
Rıdvan Özyıldırım (Önceki dönem İl.Bşk.Yrd)
Türkan Ergün(Önceki dönem İl.Bşk.Yrd)
Emine Hacıbektaşoğlu (Önceki dönem İl.yönetim kurulu üyesi)
Mustafa KODALAK (Önceki dönem İl disiplin kurulu üyesi)
M.Yerişan Yılmaz(Önceki dönem İl disiplin kurulu üyesi)
Ve bu zorlu yolculukta sayıca çokluk nedeniyle isimlerini sayamayacağımız parti üyesi arkadaşlarımız..."

Anahtar Kelimeler:
Iyi PartiAtatürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.