SİYASET KAZANI KAYNIYOR

GÜNEBAKIŞ’I MAHKEMEYE VERECEK SÖZDE GAZETECİYE BAKIN

AK Parti’nin KESK’te düzenlenen ve Cumhurbaşkanına topluca hakaret eden isimlerle ilgili suç duyurusunda yer alan Fatih İsak bir siteye verdi beyanatta gazete olarak adını açık yazdığımız için bizi şikâyet edecekmiş. Bir gazeteci düşünün yasalardan haberi yok! Daha iddianamesi hazırlanmamış, daha sanıkları belirlenmemişken isimleri neden kapatalım ki! Gelelim Fatih İsak’ın bu olayla ilgisine. Bize göre Fatih İsak gazeteci değil. TGC’ye üye de olsa bile değil. Zira TGC’ye çaycılar da üye, otobüs şoförleri de, minibüs şoförleri de ve hatta restoran işletenlerde. Dolayısıyla TGC’ye üye olmuş olmak insana gazeteci vasfı vermez. Bize göre Fatih İsak CHP’nin ve sol örgütlerin basın danışmanıdır. KESK’teki toplantıda Günebakış muhabirini hedef gösteren de Fatih İsak’dır. Bu kadar nettir. Ayrıca Cumhuriyet Savcısı Fatih İsak’ın toplu hakaretle ilgisini sorduğunda günebakış gazetesi muhabiri şahitlik de yapacaktır. Fatih İsak şayet gazeteci olsaydı günebakış muhabirini o toplantı öncesi hedef göstermez gazeteciliğin hukukunu savunurdu. Şimdi kalmış adını oraya kimin yazdırdığını arıyor.  Bu konuda hiç kimseyle de temas kurmadık ama yazılması da yanlış değildi. Çünkü Fatih İsak orada bir gazeteci değil Kolektif üyelerinden biri gibiydi.

****

AK PARTİ’DE İLÇE BAŞKAN ADAYLARIYLA İLGİLİ BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

AK Parti Trabzon’da Trabzon Büyükşehir Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun ilan edilmesinden sonra hemen her gün teşkilat mensupları ve vatandaşlar birbirine aynı soruyu soruyor. İlçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

Bu soruya bugüne kadar net bir cevap veren olmadı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi geçtiğimiz hafta il binasında düzenlenen basın toplantısında çok kısa bir zaman içinde ilçe belediye başkan adaylarının da açıklanacağını ifade etmişti. Ancak aradan yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen ilçe belediye başkan adayları henüz ilan edilmedi.

Partideki bazı yetkililer ilçe belediye başkan adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 7 bölge için ayrı ayrı yapılacak olan toplantılarda ilan edileceği belirtilirken, bazı yetkililer ise 23 Aralık ya da 25 Aralık’ta ilçe belediye başkan adaylarının ilan edileceğini belirtiyor.  Ancak dediğimiz gibi merakı giderecek ortaya net bir tarih koyan henüz yok.

****

AYVAZOĞLU, HANGİ SONUCU TRABZON’A YAKIŞTIRDI?

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarında Trabzon'un Türkiye birincisi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon’un bir eğitim şehri olduğunu ve bu birinciliğin Trabzon’a çok yakıştığını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürüne, idarecilere, öğretmenlere, öğrenci ve velilere teşekkür eden Ayvazoğlu, Trabzon’un 2023, 2053 ve 2071 eğitim-öğretim hedeflerine doğru hızla yol aldığını ifade etti. Bir eğitim şehri olan Trabzon'a bu sonucun çok yakıştığını belirten Ayvazoğlu, eğitimdeki hizmetin takipçisi ve destekçisi olmayı sürdüreceklerini belirtti.

****

İHRACATÇILAR ASANSÖRE İNAT 8. KATTAKİ TOPLANTIYA KOŞTU

Trabzon’da TTSO, DKİB, TTB ve bazı kurum ve kuruluşlarının bulunduğu Pazarkapı’daki binada dün DKİB tarafından önemli bir toplantı organize edildi. Bölgedeki ihracatçılar açısından oldukça önemli olan bu toplantıda Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın sunumuyla "İhracatın Finansmanında Türk Eximbank” konulu bir bilgilendirme yapıldı.Toplantı binanın 8. katındaydı. Binanın o bölümünde iki asansör var. Ancak tam toplantı yapılacağı sırada asansörler arızalandı. Çoğu katılımcı 8 katı yaya çıkmak durumunda kaldı. Buna rağmen toplantıyı izlemeye gelenler salonu tıka basa doldurdu. Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği organizasyonda asansörün azizliği dışında güzel bir sınav verdi.

****

İYİ PARTİ YOMRA ADAYI BIYIK, SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, saha çalışmalarına hız verdi. “Yomra için hayalimiz var” sloganıyla yola çıkan Bıyık, esnaf ziyaretlerine hız verdi. Yomra sakinleri ile bir araya gelen Bıyık, vatandaşlara şeffaf bir belediye olacaklarının sözünü verdi. Yerel seçim çalışmalarına hız veren Bıyık “Adaletli bir yönetim, şeffaf bir belediye, kültür ve sanat ile buluşan yaşanabilir örnek bir ilçe için bize güvenin. Yomra İYİ olacak. Başaracağız.” açıklamalarına yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.