TÜM KESİMLER DESTEK VERİYOR

Yomra adayı Bıyık’a destek giderek büyüyor

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’a 31 Mart yerel seçimleri öncesi her kesimden destek gelmeye devam ediyor. MHP’li Yomra Belediye Meclis Üyeleri Hasan Bayrak ve Adnan Bıyıklıoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısıyla Bıyık’a desteklerini ilan ettiler. İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, Bıyık’ın Yomra’dan büyük destek gördüğünü belirterek bu sürece kadar çok çalıştıklarını belirtti. Akgül,“Yomralılar huzur, güven, kardeşlik istiyor.” dedi.

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’a 31 Mart yerel seçimleri öncesi önemli bir destek geldi. MHP’li Yomra Belediye Meclis Üyeleri Hasan Bayrak ve Adnan Bıyıklıoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısıyla Bıyık’a desteklerini bildirdiler. İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, Bıyık’ın Yomra’dan büyük destek gördüğünü belirterek bu sürece kadar çok çalıştıklarını belirtti. “Yomralılar huzur, güven, kardeşlik istiyor.” diyen Akgül, “Mustafa Bıyık Bey’in etrafındaki destek halkası her geçen gün genişlemektedir. Bugün huzurlarınızda bulunan iki büyüğümüzün Bıyık’a desteklerini sizlere sunmak istiyorum. Ömrü Yomra Özdil’e ve Yomra Deresi’ne hizmetle geçmiş, Eski Özdil Belediye Başkanı ve hâlen Yomra Belediye Meclis Üyesi Adnan Bıyıklıoğlu adayımıza destek kararı almıştır. Yomra’nın hak ve menfaatleri için gözünü budaktan esirgemeyen, tabiri caizse ölümü göze alan hattâ bu konular TBMM’ye kadar giden Yomra Meclis Üyesi Hasan Bayrak ağabeyimizin desteği de Mustafa Bıyık’la beraberdir. Desteleri için çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

YOMRA’DA İSİMLER YARIŞIYOR

Meclis Üyesi Adnan Bıyıklıoğlu ise Yomra’da AK Parti’yle MHP arasındaki ittifakla ilgili soruya kimsenin cevap veremediğini kaydederek “Biz 5 yıldır belediye meclis üyeliği yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte biz meclis üyeliğini bırakacağız, bundan sonra biz yokuz dedik. Biz Mustafa Bıyık Bey’i açıktan destekleyeceğiz. Yomra’da iki kutuplu seçim var. Partiden ziyade kişiler yaraşacak. Mevcut arkadaş 15 yıldır görevde. Çok fazla bir şey söyleme hakkı da yok. Herkes 15 yılı izliyor. Mustafa Bey’in ortaya çıkması, performansının iyi olması, geniş teveccüh kazanması önemlidir. Farklı partilerden onun etrafında toplanma vardır.” şeklinde konuştu.

DOĞRUNUN, DÜRÜSTÜN YANINDAYIZ

Yomra’da artık partilerin yarışmadığını söyleyen diğer Meclis Üyesi Hasan Bayrak, “Yomra’da iyiyle kötünün, zalimle dürüstün, partiden çok İbrahim Bey’le Mustafa Bey’in yarışıdır. Biz Mustafa Bey’in; doğrunun, dürüstün yanındayız.” dedi.

YOMRA’DAKİ BİRLİĞİ SÜRDÜRECEĞİZ

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık ise desteği çok önemsediğini vurgulayarak “Bu destek bizim için gururdur. Kendilerinin bugüne kadar çizdiği yolda biz de vatandaş destek olursa nasip olur kazanırsak aynı çizgide devam edeceğiz. 30-40 yıllık siyasî hayatlarında hiç kimsenin nokta kadar karalayamayacağı çizgileri olmuştur. Biz bu mirası devam ettireceğiz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Amacımız Yomra’da sağlanan birliği Yomra Belediyesine yansıtmaktır. 40 bin kişinin belediye başkanı olmak üzere yola çıktım. Huzurlu bir ilçe vaat ediyoruz. Bütün siyasî partilerin temsilcilerinden de gönül verenlerinden de çok olumlu dönüşler alıyoruz. Yomra’da siyasî partiler değil, mevcut yönetimiyle bizim aramızdaki yarış söz konusudur.” ifadelerini kullandı.       

Anahtar Kelimeler:
TrabzonYomra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.