UZUNGÖL YARAYA DÖNÜŞTÜ

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve beraberindeki CHP’li milletvekilleriyle Uzungöl’de yaptıkları incelemeleri rapor haline getirip meclise taşıyacaklarını söyledi. Kaya, “57 yıldır imar planı yapılmayan Uzungöl'de, tapulu arazilerine yaptıkları evleri başlarına yıkılan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yaşadıkları mağduriyetleri gördük. Konuyu bir rapor haline getirip tekrar meclis gündemine taşıyacağız.” dedi.

Uzungöl’ü ziyaret ederek buradaki bulguları rapor haline getireceğini belirten Kaya, “Trabzon Uzungöl'de, Genel Başkan Yardımcımız Denizli Milletvekilimiz Sn. Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Milletvekillerimiz Sn. Gökan Zeybek ve Sn. Turan Aydoğan ile birlikte sosyal bir yaraya dönüşen yıkımlarla ilgili incelemelerde bulunarak mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızı dinledik. 57 yıldır imar planı yapılmayan Uimarzungöl'de, tapulu arazilerine yaptıkları evleri başlarına yıkılan vatandaşlarımızı ziyaret ettik, yaşadıkları mağduriyetleri yerinde gördük. Konuyu bir rapor haline getirip tekrar Meclis gündemine taşıyacağız...” şeklinde açıklamada bulundu.

Anahtar Kelimeler:
UzungölMilletvekiliChpImar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.