20 YIL SONRA ENİŞTEYİ VURDU

Hamile ablasını ve annesinin öldüren eniştesini 20 yıl sonra öldürdü

20 YIL SONRA ENİŞTEYİ VURDU

Trabzon’da hamile ablasını ve annesinin öldüren eniştesini 20 yıl sonra çalıştığı otelde öldürdü.

İKİ AYRI CİNAYETTEN İKİ AYRI CEZA ALDI

Trabzon’un Yenimahalle Semtinde 14 Mart 2000’de 7 aylık hamile eşi Özlem Çakmak ve kayınvalidesi Havva Ergül’ü öldüren Muzaffer Çakmak, tutuklanarak cezaevine gönderildi.  İşlediği cinayetin ardından 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Muzaffer Çakmak, eşini öldürmekten 30, kayınvalidesini öldürmekten 25 yıl hapis cezasını çarptırıldı. Şartlı tahliye hükümlerini tamamladığı için 2016 yılında tahliye olan Muzaffer Çakmak, Maçka’da bir otelde çalışmaya başladı. Otelde çalışan Çakmak,  önceki gece yarısı silahlı saldırıya uğradı. Muzaffer Çakmak olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan kayıplara karıştı.

MAÇKA’DA JANDARMAYA TESLİM OLDU

İki arkadaşı ile birlikte geldiği Maçka’da Muzaffer Çakmak’ı vuran Adem E., araçtan inerek, jandarmayı aradı ve adalete teslim oldu. Adem E.’nin beraberindeki M.B. ve O.B. ise polis ekipleri tarafından Değirmendere girişinde gözaltına alındı. İddiaya göre üç arkadaş damda otururken, ‘Size sütlaç ısmarlayayım’ dediği iki arkadaşı ile yola çıkan Adem E., Hamsiköy’de arkadaşından su almak için aracı durdurmasını istedi. Bu sırada araçtan inip otele giren Adem E.,  Muzaffer Çakmak’ı vurdu. M.B. ve O.B.’nin yaşanan olaydan haberi olmadığı ileri sürülürken, jandarma tarafından gözaltına alınan Adem E.’nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.