Adaletiniz batsın!

Başakşehir maçında 27 bin taraftarın kartının bloke edilmesi isyan ettirdi.

Şike kayırıcıları, eyyamcılar Trabzonspor’un önüne taş koymaya devam ediyor…Başakşehir ile oynanan maçta hakem Halil Umut Meler’in bordo-mavilileri ince ince doğraması yetmezmiş gibi TFF de adeta taraftarı sindirmek için çalışıyor. Başakşehir maçın ardından hemen hemen bütün tribünlere çirkin ve kötü tezahüratta bulunulduğu gerekçesiyle ceza kesilmesi taraftarı isyan ettirdi. 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Başakşehir maçına giden taraftarların 27 binine Ankaragücü karşılaşması için bloke koyarken, bu eyyamcı yaklaşım bordo-mavili camiada büyük tepki gördü. Trabzonspor yönetimi gerek kulübe gerekse taraftarlara verilen cezaya itiraz ederken, eyyamcı zihniyet karşısında sonucun değişmesi yönünde de fazla unut taşımıyor.

Trabzonspor taraftarları ise verilen cezaya isyan ederken, sosyal medyadan TFF’ye eleştiri bombardımanına tuttu. Cezanın kalkmaması durumunda Akyazı’ya dev ekran kurulmasını ve on binlerce taraftarın stat dışından takımlarına destek vermesini isteyen taraftarlar, “Sahaya roket mi atıldı da 27 bin taraftar ceza aldı… Biz hakem Meler’e ceza beklerken Trabzonspor ceza aldı…” tepkilerinde bulundu.GÜNEBAKIŞ

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporBaşakşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.