Ağaoğlu'na bir destek Başkan Genç'ten geldi

Trabzon'un Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un 7-8 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olağanüstü kongresinde aday olduğunu açıklayan Ahmet Ağaoğlu’na destek verilmesi gerektiğini açıkladı.

"Zor bir dönemden geçen Trabzonsporumuzun kongre sürecinde başkanlığa talip olan ve adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu’nu bu süreçte desteklediğimizi belirtmek istiyorum" diyen Genç, "Gerçekten çok zor bir süreçte, meşakkatli bir dönemde Trabzonspor’umuzun başkanlığına talip oldu. Kendisini gönülden kutluyorum. Trabzonspor’a bu zor döneminde talip olmak hiç de kolay değildir. Trabzonspor’umuzun eski başkanlarından yöneticilerine, futbolcularından taraftarlarına varıncaya kadar bu konjonktürel süreçte beraber hareket etmek ve birlikteliği sağlamak çok önemlidir. Trabzonspor bu süreci atlatacak güç ve kudrete sahiptir. İnşallah Trabzonspor’a yeniden bir kalkınma hamlesi başlatır, birlik ve beraberlik içerisinde bordo-mavili kulübümüzü tekrar şaha kaldırıp, o eski şanlı günlerine döndürür. Birbirimize omuz vererek bu süreçte tek bir bütün halinde seçime girmek çok önemli. Herkes bu sorumluluğun farkına varmalı ve bu süreçte bütünün bir parçası olmalıdır. Şehrin tüm dinamikleri bu süreçte Ahmet Ağaoğlu’nun etrafında kenetlenmelidir. Sayın Ahmet Ağaoğlu’na ve oluşturacağı yönetim kuruluna bu zor süreçte destek olunmalı ve sabır gösterilmelidir. Başarılar ve zaferler ancak böyle gelir. Sayın Ağaoğlu’na çıkmış olduğu bu zor yolculukta başarılar diliyor, göstermiş olduğu cesur davranıştan ötürü kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105