ANNESİNİ DÖVDÜ SOKAĞA TERK ETTİ

5 ay önce eşini kaybeden yaşlı kadını, oğlu tarafından dövülerek kapı dışarı edildi

ANNESİNİ DÖVDÜ SOKAĞA TERK ETTİ

Enis YILDIRIM

Trabzon'da 5 ay önce eşini kaybeden yaşlı kadını, İstanbul’dan döndüğü memleketi Of’ta oğlu tarafından dövülerek kapı dışarı edildiği iddia edildi. 
OĞLU ANNESİNİ EVDEN ATTI 
İstanbul’da yaşayan Hidaye Durmuş, oğlu İrfan Durmuş ile birlikte 9 Temmuz günü memleketi Trabzon’un Of İlçesine döndü. Eşini 5 ay önce kaybeden 87 yaşındaki Hidaye Durmuş oğlunun yaşadığı Of’taki eşinin evine yerleşti. Bir süre sonra oğluyla kavga eden annenin kapı dışarı edildiği iddia edildi. Oğlu S.D. tarafından dövüldüğünü ve evden atıldığını ileri sürün Hidaye Durmuş,  jandarmaya sığındı. Yardım istediği Jandarma tarafından evine getirilen yaşlı kadın, oğlu tarafından yeniden evden atıldı.
OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
Jandarma, İrfan Durmuş’u arayarak karakola gelerek annesi Hidaye Durmuş’u teslim almasını istedi. Karakola giden İrfan Durmuş annesini yanına alarak bir otele yerleşti. Bu arada anne oğlundan şikayetçi oldu. Anne 10 gün süreyle koruma altına alındı. S.D., anneye yaklaşmama cezası alırken, annesine sahip çıkan İrfan Durmuş ise, “Hem annemi dövdü hem de evden attı. Burada kadına şiddet var. Anneye darp var. Kardeşe tehdit var. Kimse bir şey yapmıyor. Evimize gidemiyoruz. Bu nasıl hukuk sistemi Evimizde oturamıyoruz” dedi. Bu arada olayla ilgili soruşturmanın jandarma tarafından yürütüldüğü öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
OfIstanbulAnne
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.