Bahar Kalkanı’na destek verdi

Bahar Kalkanı Harekatı’nı değerlendiren CHPTrabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu da harekata destek vererek, “Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit edecek her duruma karşı önlem alması gayet doğal bir durumdur. Hiç bir askerimizin burnu kanamadan dönmesi için duacıyız” dedi.

Suriye'nin İdlib şehrinde gerçekleştirilen hain saldırıda 34 askerimizin şehit olmasının ardından İdlib’e yönelik Bahar Kalkanı Harekatının başlatıldığını Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar açıkladı. Bakan Akar’ın açıklaması sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu da harekata destek vererek, “Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit edecek her duruma karşı önlem alması gayet doğal bir durumdur” dedi.

“KİM HANGİ HAİNLİĞİ YAPARSA YAPSIN, ENİNDE SONUNDA HÜSRANA UĞRAYACAKTIR”

Hacısalihoğlu, “Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, ülkemizin güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır. Ülkemizin acısını yürekten paylaşıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye’nin içerde de dışarıda da milli güvenliğini tehdit edecek her duruma karşı önlem alması, uluslararası hukuktan doğan haklarını kullanması kadar gayet doğal bir durum yoktur. Dolayısıyla umarız ki askerimizin burunu bile kanamadan hepsi sağ sağlim topraklarımıza geri döner.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonChpBahar Kalkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.