Bana makam odası lazım değil!

Büyük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinleyen CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Salih Akyüz, esnafın ekonomik kriz nedeniyle işlerinin durma noktasına geldiğini söyledi. Akyüz “Sanayi esnafı ‘belediye ile iş yapmak istemiyoruz, paramızı alamıyoruz’ diyor. Sen esnafın parasını ödeyemiyorsun, saray gibi belediye binası yaptırıyorsun. Bu müsriflikler bizi yıktı” dedi.

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Akyüz, Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmalarına devam etti. Akyüz, “Memlekette ileriye giden hiç bir şey yok. Her şey baş aşağıya gidiyor. Sanayide 3 gündür siftah yapamayan esnafımız var. Esnafımız, kirasını, işçinin maaşını, Bağ-Kur primini, faturalarını ödemekte güçlük çekiyor. Bu böyle gitmez” dedi. Trabzon’da yatırım yapılırken vatandaşa sorulmadığını belirten Akyüz “Birisinin aklına bir şey geliyor, hastaneyi Kaşüstün’e taşıyor. Böyle şey olur mu? Benim yürüyerek gittiğim hastaneyi niye Kaşüstün’e taşıyorsun? Ortak akılı ve bilimi göz ardı eden zihniyet, bu şehre gelecek vaat etmiyor” diye konuştu.

“Bizde herkesin saray yapma hastalığı var” diyen Akyüz, "Sanayi esnafı ‘belediye ile iş yapmak istemiyoruz, paramızı alamıyoruz’ diyor. Sen esnafın parasını ödeyemiyorsun, saray gibi belediye binası yaptırıyorsun. Bu müsriflikler bizi yıktı. Ben başkanlığa seçilirsem o binayı şehrin acil ihtiyacı olan onkoloji hastanesi yapacağım. Bana geniş makam odası lazım değil” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.