BİR HAFTADA KAÇ SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ?

Trabzon'da 1 haftada işte kesilen ceza!

Trabzon'da trafik denetimleri devam ederken son 1 haftanın raporu açıklandı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün 28 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiği uygulamalar açıklanırken trafik ekiplerinin 1 haftada 435 Bin 833 TL'lik ceza kestiği bildirildi.Trabzon'da son bir haftada toplam 10.090 araç ve sürücüsü kontrol eden trafik ekipleri, 1.604 sürücüye ceza kesr.. Kesilen cezaların toplamı ise 435 Bin 833 TL oldu.

Ayrıca trafik denetimleri kapsamında;  Emniyet kemeri denetiminde 3.788 araç kontrol edilerek 28 araç sürücüsüne, Motosiklet denetimlerinde 74 araç kontrol edilerek 17 araç sürücüsüne, Yolcu taşıyan araç denetiminde 902 araç kontrol edilerek 60 araç sürücüsüne, Yük Taşımacılığı yapan araçların denetiminde 1.933 araç kontrol edilerek 71 araç sürücüsüne, alkol denetimlerinde 1.416 araç kontrol edilerek 23 araç sürücüsüne işlem yapıldı. Radarlı hız denetiminde ise 37 araç ve sürücüsüne işlem uygulandı. Denetimlerde 30 araç ise trafikten men edildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonCezaTrafikSürücü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.