Bir tutuklu  İki serbest

Maçka cinayetinde iki kişi serbest kaldı, bir kişi tutuklandı

Trabzon’da 20 yıl önce 7 aylık hamile ablası Özlem Çakmak ile annesi Havva Ergül’ü öldüren eniştesi Muzaffer Çakmak’ı, tabancayla vurarak öldüren Adem E. tutuklandı. Adem E.’nin yanında bulunan O.B. ve M.B. ise serbest bırakıldı.

ANNE VE ABLASI ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Trabzon’un Yenimahalle Semti’nde 14 Mart 2000’de, 7 aylık hamile eşi Özlem Çakmak ve kayınvalidesi Havva Ergül’ü öldüren Muzaffer Çakmak yargılandığı mahkemeden 55 yıl hapis cezası aldı. Şartlı tahliye hükümlerini tamamladığı için 2016 yılında tahliye olan Muzaffer Çakmak, Maçka otelde iş buldu. Otelde çalışmaya başlayan Çakmak, önceki gün Adem E., silahlı saldırıya uğradı.  

SORGUNUN ARDINDAN TUTUKLANDI

Cinayet öncesinde balıkçı barınaklarında oturduğu O.B. ile M.B. isimli arkadaşlarına 'Size sütlaç ısmarlayacağım, Hamsiköy’e gidelim' dedi. Hamsiköy’de otelin önüne gelen Adem E., 'su alacağım' diyerek otomobili durdurdu. Araçtan inen Adem E., girdiği otelde Muzaffer Çakmak’ı vurdu. Olay yerine geldiği araçla kaçan Adem E. Maçka’da araçtan inerek jandarmaya teslim oldu. Adem E., jandarmadaki ifadesinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. O.B. ve M.B. ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
MaçkaCinayetSavcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.