"Bu kentin insanları değişime inanıyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Çukurçayır’da açılışı gerçekleşen CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde önemli açıklamalarda bulundu. Esnaf ziyaretleri yapan, vatandaşların dertlerini dinleyen Saral, halkla buluşmaya devam ediyor.Trabzon'un geleceğine yön verecek önemli isimlerden biri olan Hasan Süha Saral,  Çukurçayır'da düzenlenen SKM açılışında CHP İl Başkanı Mustafa Bak, il yöneticileri, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi, değerlendirmelerde bulundu. Ortak programın ardından, kendi özel programına devam eden Saral, Boztepe Dolmuş Durağı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne, Çukurçayır Mahallesi Muhtarlığı’na ve Çukurçayır Taksi Durağı’na ziyaretlerde bulunup, projelerini anlattı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Saral, vatandaşların sorunlarını çözebilmek için oylarına talip oldu.

UTANÇ DUYUYORUM!

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral yaptığı konuşmada, “Trabzon Türkiye’deki bu topraklardaki sayılı kent imparatorluklarından biri. Trabzon İmparatorluğu’nun başkenti olmuş, Osmanlı İmparatorluğu’nun saltanat şehri olmuş. Şu ana baktığınızda onunla bir alakası var mı yok mu? Hangi değerine sahip çıktı?  Bunlara karar verecek bizleriz. Ben bunlara baktığım zaman utanç duyuyorum, çok üzüntü duyuyorum. Bu kent böyle olmamalıydı. Burada yaratılmış bir Çukurçayır var. Çukurçayır’ın eski halini biliyorum, Çukurçayır’ı önce bu hale getirip, sonra da sorunlarını çözmeye kalkmak abesle iştigal etmektir. Yapılması gereken baştan doğru planlamaydı.”ifadelerini kullandı.

TRABZON’UN RUHUNU GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

1 Nisan’dan itibaren bütün kent için 30 yıllık, 40 yıllık planlar yapıp, hayata geçireceklerini ifade eden Saral, "Çevre yollarıyla, dikey akslarla, yeni kent merkezleri oluşturacağız ve Trabzon’un ruhunu geleceğe taşıyacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Bu kentin insanları değişime inanıyor. Bunu birlikte başaracağız. Türkiye’nin ‘T’si olan Trabzon’u birlikte inşa edeceğiz. Bunu yaparken de, ne emeklilerimizi, ne gençlerimizi, ne öğrencilerimizi asla ihmal etmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın şu anda faydalandığı haklardan mahrum kalacağı gibi bir algıya kapılmamalarını rica ediyorum. Asla böyle bir şey olamaz. Nitelik ve nicelik olarak farklılaştırarak, arttırarak devam edeceğiz. Ama unutmayın aslolan yardıma muhtaç vatandaşların olmadığı, gülümseyen insanların, mutlu insanların yaşadığı bir kent inşa edebilmek. Bunu başaracağız. 1 Nisan’da çok güzel bir ders vereceğiz onlara.” dedi. CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak konuşmasında “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hasan Süha Saral ile birlikte, bu kutlu mücadelede sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi. CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya ise “Hasan Başkanımız inanıyorum ki her tanıyanın gönlünde derin bir iz bırakıyor, çok anlamlı bir yer yapıyor. Bilgisine, liyakatine sonuna kadar güvendiğim ve Trabzon’a çok büyük değer katacağına inandığımız Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla hep birlikte Trabzon’a huzuru, mutluluğu, kardeşliği ve hizmeti getireceğiz.” sözleriyle Hasan Süha Saral’a destek verdi.  

Anahtar Kelimeler:
TrabzonSaral
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.