Çay sohbeti zihinleri açacak

Trabzon Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ilginç ve başarılı projelere imza atmayı sürdürüyor. “Demli çay sohbetleri” adıyla başlatılan projede hedef kitle bu defa kahvehanelerdeki erkek vatandaşlar oldu.  Trabzon Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt “Geliştirdiğimiz bu proje ile bize gelmeyenin ayağına biz gider birlikte çay içer ve anlatmak istediklerimizi anlatırız diye düşündük” dedi.

BAŞARILI BİR PROJEYE DAHA

 “Demli çay sohbetleri” adıyla başlatılan projede hedef kitle kahvehanelerdeki erkek vatandaşlar oldu. Kadına yönelik şiddet ile mücadeleye yönelik bilinçlendirme ve farkındalık oluşturmanın yanında Şiddet Önleme ve İzleme Merkezlerinin faaliyetlerinin de tanıtıldığı projede alanında uzman personel kahvehaneleri ziyaret edip demli çay eşliğinde eğitim veriyor.  Böylelikle vatandaşların hem kahvehanelerde geçirdiği süre eğitim amacı ile değerlendirilmiş hem de daha geniş bir kitlenin eğitime katılması desteklenmiş oluyor.

BİR ÇAY İÇER, ANLATIRIZ DİYE DÜŞÜNDÜK!

Hayatın her alanında eğitime ihtiyaç duyulduğunu belirten İl Müdürü Kurt “Bizler bu süreci sadece salonlarla sınırlı tutmak istemiyoruz çünkü böyle yapıldığında eğitim için hep belirli kitlelere ulaşmış oluyoruz.  Geliştirdiğimiz bu proje ile bize gelmeyenin ayağına biz gider birlikte çay içer ve anlatmak istediklerimizi anlatırız diye düşündük. İyi de oldu. Kahvehanedeyken bir okey oyununun tam da ortasında bir mola isteyip ‘ailemize katkıda bulunacak küçük ama değerli bilgileri sizinle paylaşabiliriz’ dedik. Bilinçlenme ve eğitim gibi kutsal bir amaca emek veren değerli personellerim ile bizlere kapılarını açan kahvehane sahipleri ve ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.