CHP’DE BİRLİKTELİK MESAJI

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı için gerçekleştirilen seçiminde 226 oy alarak seçilen Fatih Suat Oyman ile seçimi 165 oy alarak kaybeden Şenol Çoban seçimi değerlendirdi. Başkan Oyman, açıklamasında cumhuriyeti ve partisini yüceltirken Çoban’a teşekkür geldi. Çoban ise Oyman’a destek açıklamasında bulundu.

OYMAN: CHP, TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı için yapılan olağan genel kurulda başkan seçilen Fatih Suat Oyman, kazandığı seçimi değerlendirdi. Partisini ve cumhuriyetin Türkiye için öneminden söz eden Oyman, “Yeni bir hafta, yeni bir başlangıç.

CHP Ortahisar İlçe Kongremizde içimizdeki heyecanı paylaşan herkese teşekkür ederiz. Aynı amaç uğruna emek verdiğimiz bu yolda Sn. Şenol Çoban ve ekibine ayrıca teşekkür ediyoruz. Delegelerimizin takdiri ile seçilen yönetim olarak kongrede ne dediysek o olacak. Güzel bir süreci beraber yaşadık, artık daha güzel bir süreci yaşamak için yine hep birlikte olacağız. Hakkın, hukukun ve adaletin savunucusu bu parti bizim! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük emaneti bu Cumhuriyet bizim! Her bir karışı birbirinden değerli bu toprak, bu vatan bizim! Tam bağımsızlık, laiklik ve demokrasi uğruna bu dava, bu mücadele bizim! Gönüllerimiz bir, mücadelemiz bir, Biz hep birlikte güzeliz. Biz Türkiye’nin birleştirici gücü, Cumhuriyet Halk Partiliyiz!” dedi.

ÇOBAN, BİRLİK VE DESTEK SÖZÜ VERDİ

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığını Fatih Suat Oyman’a kaptıran Şenol Çoban, Oyman’ın her şartta arkasında olacağını söyledi. CHP’de dostane bir seçim sürecinin geride kaldığını hatırlatan Çoban, bu sürecin destek ve birliktelikle süreceğini açıkladı. Seçimin ardından değerlendirmelerde bulunan Şenol Çoban, “Değerli yoldaşlarım, saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer, kıymetli memleketimin çok değerli insanları . 19 Ocak Pazar (Bugün) düzenlenen, Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon / Ortahisar ilçe seçimi kongresinde, demokratik bir şekilde yarıştığımız Fatih Suat Oyman kardeşimiz kazanmıştır. Bu galibiyet hepimizin galibiyetidir, Cumhuriyet Halk Partisinin galibiyetidir. Bu süreçte yanımızda olan, bizleri destekleyen, desteklemeyen, süreç boyunca emek veren herkese her şeyin en güzelini diliyor, sevgi, saygı, hoşgörü ile selamlıyorum.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ChpOrtahisarOyman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.