Çoklu baro düzenlemesi Meclis Adalet Komisyonu’nda görüşülmeye başladı. Görüşmelere bugün devam edilecek. Dünkü toplantı sırasında rahatsızlanan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal hastaneye kaldırıldı. Bu arada CHP'li Mahmut Tanal'ın Baro düzenlemesini protesto için Ankara'da bulunan Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez'le bir araya geldiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Suiçmez, Tanal'a "Bize heryer Trabzon" dedirttiği görülürken Korona şüphesi olan Tanal'a bir araya gelen Suiçmez ve Tanal'ın durumu merak ediliyor.  Tanal, komisyon görüşmeleri esnasında milletvekili arkadaşlarına, terlediğini ve boğazının ağrıdığını söyledi. Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bir grup milletvekili Tanal’ı corona virüsü testi yapılması için Meclis revirine götürdü. Test yapılan Tanal, kontrolün ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olay üzerine Tanal’ın komisyonda oturduğu koltuk dezenfekte edildi.

TOPLANTIYA ARA VERİLMİŞTİ

Vekiller, dün corona virüsüne karşı sosyal mesafe önlemlerinin alınmadığı salonda toplantı yapılmasına tepki göstermiş, yaşanan gerginliğin ardından toplantıya ara verilmişti.

BAKAN KOCA’YA BUNU SORMUŞTU
Tanal, sosyal mesafenin korunamadığı toplantının görüntülerini paylaşıp, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, ”Bu ortamda virüs bulaşma ihtimali nedir?” diye sormuştu.
SON DAKİKA!!!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, koronavirüs şüphesi nedeniyle hastanede yaptırdığı testin negatif çıktığını söyledi.

 

Anahtar Kelimeler:
ChpBaroTanal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.