DÜKKANI KİM KUNDAKLAD?

Kundaklandığı iddia edilen dükkana çıkan tüm yollardaki kameralar inceleniyor

 KALAY’I DÖVEN SALDIRGANLAR KİM ?

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki akşam Metin Kalay’a ait olduğu belirlenen ayakkabıcı dükkanında önce yangın çıktı, ardından da patlama oldu. Yangın öncesinde dükkan sahibi Metin Kalay’ı dövdüğü ileri sürülen maskeli iki kişinin dükkana Molotof kokteyl attığı iddia edildi. Yangına ve patlamaya neden olduğu belirlenen iki kişinin gecenin karanlığından yararlanarak kaçtığı ileri sürüldü.

POLİS İLÇEDEKİ KEMARALARI TOPLADI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü yaşanan olayla ilgili olarak bir dizi soruşturma başlattı. Dükkan içerisinde benzin izi bulan olay yeri inceleme ekipleri, kundaklandığı iddia edilen dükkana çıkan yollardaki tüm güvenlik kameralarını inceleme aldı. Metin Kalay’ın son zamanlarda yaşadıklarını mercek altına alan polis, olayı aydınlatmak için tüm olanaklarını seferber etti. Bu arada yaralanan Metin kalay7ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.