Emniyet göz açtırmıyor

TRABZON Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir haftada asayiş uygulamaları kapsamında 19’u yabancı uyruklu olmak üzere 13 bin 476 kişinin sorgulamasını yaptı.

Yapılan bu sorgulamalarda 1 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 1 delici kesici alet, 19,37 gram esrar maddesi, 194,5 gram bonzai, 140 adet Lyrica hap, 37 kök kenevir, 1 adet hassas terazi, 715 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen toz made, 21 adel uyuşturucu paketlemede kullanılan folyo, hırsızlıktan ele geçirildiği değerlendirilen bin 50 TL para, yine hırsızlıktan ele geçirilen 1 kol saati ve 1 adet 100 TL sahte para ele geçirildi.  Şahıslarla ilgili soruşturma sürüyor. 

106 KİŞİ HAKKINDA İDARİ İŞLEM

Uygulama esnasında vize ihlali yaptığı görülen 1 yabancı uyruklu şahıs, terke davet edilirken, “Emre aykırı davranış, rahatsız etme ve diğer konularla ilgili “ 106 şahıs hakında idari işlem yapıldığı bildirildi.

RUHSATSIZ İŞ YERİ VE KAYIP 10 KİŞİ

Ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen 3 iş yeri hakkında işlem yapılırken değişik suçlardan arama kaydı olan toplam 30 şahıs yakalanmış, kayıp olarak aranan 10 kişi de yine Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son 1 hafta içinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
EmniyetUyrukBonzai
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105