Emzirme kabinlerine ilgi yok 

Trabzon’un kentin belli noktalarına yerleştirilen bebek bakım ve emzirme kabinlerini günümüze kadar 300 kişinin kullanması kabinlerin kaldırılmasını gündeme getirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar’ın birçok noktasında bulunan Büyükşehir’e ait emzirme kabinleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

MEYDAN PARKI’NDAKİ KABİNİN KALDIRILMASI GÜNDEMDE

Bebek bakımı ve emzirme kabinlerinin rağbet görmediği gerekçesiyle belli noktalarda kaldırılma söz konusu olduğunu kaydeden Zorluoğlu, “Kabinlerle ilgili duruma tekrar bakacağım. Ben de çok mutlu değilim. Pandemi sürecinde de çok kullanılmadı. İstatistikler de gösteriyor ki kabinler çok başarılı olmadı. Şuana kadar kabinden son bilgilerime göre 300 kişi yararlanmış. Günlüğü belki bir, iki kişiyi buluyor. Meydandan da kaldırma durumumuz söz konusu olabilir.”  şeklinde ifadelere yer verdi. Vatandaşlar kabinlere Büyükşehirden alınan 3 yıl geçerliliği olan kartlarla giriş yapabiliyor. Kabinin kullanım süresi maksimum 20 dakika olarak belirlenmiş olup haftanın her günü saat 07.00 ile 12.00 arası kabinlerden faydalanılabiliyor. 

 

Anahtar Kelimeler:
OrtahisarBebek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.