ERSUN YANAL'I SUÇLADI

Trabzon'un bu hale gelmesindeki sebep, Ersun Yanal'a 

Ahmet Çakar, Antalyaspor - Fenerbahçe maçının ardından Ersun Yanal'la ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 17. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Ahmet Çakar, maçın ardından Beyaz TV'de Ali Koç'a seslendi. 

"ERSUN YANAL TRANSFERLERLE İLGİLİ TECRÜBELİ DEĞİL"

Çakar, "Ersun Yanal transferlerde tecrübeli bir adam değildir. Trabzonspor'un ekonomik olarak bu hale gelmesinin sebeplerinden biri de Ersun Yanal'ın aldırdığı futbolculardır. Gelen, giden futbolcular. 10-15 civarında, Ben şimdi Trabzon'un namuslu bilenlerine soruyorum. Bu oyuncuların bütçesi ve verimliliğini bana söyleyin" dedi.

"VOLKAN 3 BU FUTBOLCUYU DA TOKATLARDI"

Ahmet Çakar diğer tarafta Antalyaspor maçı sonrasında uçaktan gülerek paylaşım yapan Skrtel, Slimani ve Neustadter'e de tepki gösterirken, "Volkan Demirel uçakta olsaydı bu 3 futbolcuyu da tokatlardı. Ben şimdi Ali Koç'a soruyorum. Kadro dışı bırakılan oyuncular Skrtel, Neustadter ve Slimani'nin yaptıklarını yaptı mı? Yazıklar olsun." diye konuştu.   
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105