EVLAT SEVGİSİ  CANINDAN ETTİ

Hasta oğlunu yalnız bırakmadı, koranavirüse yakalanan anne hayatını kaybetti

Koronavirüse yakalanan oğlunu evde yalnız bırakmayan anne, oğlundan virüs kaptı. Bir süre sonra doktor oğlu gibi yatağa düşen anne, oğluyla aynı gün hastaneye kaldırıldı. Anne hayatını kaybederken, oğlu koronavurüs hastalığını yendi.

İKİSİ BİRLİKTE HASTANEYE KALDIRILDI

İstanbul'da özel bir hastanede görev yapan Trabzonlu Doktor Rafet Küçük, koronavirüse hastalığına yakalandı. Bir süre evde tedavi gören Doktor Küçük’ü annesi Gülsüme Küçük biran olsun yalnız bırakmadı. Yazları köyünde kış aylarını ise 4 çocuk babası oğlunun yanında geçiren Gülsüme Küçük, ‘Anne yanıma yaklaşma’ diyen oğlunu dinlemedi. Geceleri tuvalete kalkan anne, sık sık oğlunu odasına girirek, doktor oğlunu nefes alıp almadığını takip etti. Evdeki aile üyeleri tarafından bu durumun fark edilmesi üzerine doktorun odasının kapısını kapatılmasına karar verildi. Ancak anne bu durumu kabul etmedi.  Sonunda, ‘Ben seni yalnız bırakamam, oğlum’ dediği doktor oğlundan virüs kaptı. Doktor oğlunu ardından yatağa düşen anne, fenalaştı. Anne ve doktor oğlu aynı gün hastaneye kaldırıldı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI COVID-19’U YENDİ

Doktor Küçük, tedavi gördüğü kendi hastanesinde virüsü yendi. Anne Gülsüme Küçük ise koronavirüse yenik düştü. Oğlunun doktor olabilmesi için inanılmaz bir hayat mücadelesi verdiği öğrenilen Gülsüme Küçük, İstanbul’da toprağa verildi. Doktor Rafet Küçük ise, “Israrla odama gelme dememe rağmen ‘Ben seni yalnız bırakamamam, oğlum’ diyerek yanımdan ayrılmadı. Gündüzleri odama sokmadım ama geceleri kalkıp beni takip etmiş. Bunu da evdekiler fark etmiş. Çok Üzgünüm. Bir yangın var, bu ateşin sönmesini bekliyoruz. Hem hasta oldum hem de annemi refakatçı oldum” diye konuştu. Bu arada Doktor Rafek Küçük'ün eşi ve çocukları da koronavirüsü yendiği öğrenildi.

.

Anahtar Kelimeler:
IstanbulDoktorAnneHastane
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.