Fuhuşa darbe

İKİ SEMTTE OPERASYON 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı projeli çalışma sonucunda Değirmendere ve Çömlekçi semtlerinde bulunan 4 otel ve 2 restorana baskın düzenledi. Bu baskınlarda para karşılığında restoranlarda anlaşarak otellerde cinsel ilişkiye girdiği öğrenile 42'si yabancı uyruklu 70 kadının yanı sıra bu işletmelerin sahipleri ve çalışanları olduğu belirlenen 14 kişi gözaltına alındı.

KADINLAR SINIR DIŞI EDİLDİ 

Operasyonlar sonucunda 42’i kadının kendi ülkelerinde doktor, avukat, mühendis olarak çalıştıkları ve ekonomik sorunları nedeniyle Türkiye’ye geldikleri ortaya çıktı. Gözaltına Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, Özbekistan ve Tacikistan uyruklu olduğu belirlenen kadınlar, Yabancılar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sınır dışı edildi. “Fuhuşa teşvik aracılık ve zorlama” suçları işledikleri gerekçesi adliye sevk edilen 14 şüpheliden 7’si tutuklandı. Diğer 7 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Bu arada 28 kadının ise idari para cezası uygulanarak serbest kaldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105