GÜMRÜKÇÜOĞLU "BANA NEREYE KATILIP KATILAMAYACAĞIMI SÖYLEME"

AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan basın toplantısı sonrasında yeni açılan çayocağını basın mensuplarına gezdirmek isteyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, o sırada çay ocağında toplantı yapan Şoförler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta'yı destekleyen şoförlerle karşılaştı. 

Toplantıda bulunan bir kişi, Başkan Gümrükçüoğlu'ndan seçimlerde tarafsız kalmasını ve mevcut başkan Turan Altuntaş'ın yemek davetine katılmamasını istedi. Gümrükçüoğlu ise“Bana nereye katılıp katılamayacağımı söyleme. Resmi başkan olduğu için benle toplantı yapmak isterse yaparım. Bir yere davet ederse icabet ederim” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu dolmuşçuarın, mevcut başkanın icraatlarına yönelik iddialarına ise “Söylediklerinizi ispatlamakla yükümlüsünüz. Elinizde resmi mahkeme kağıdı varsa gelin” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.